Armastan ajalugu, poliitikat, füüsikat, jõusaali trenni, lendamist, ujumist, kino, teatrit, muusikat, arvuteid, ehitamist, mootorrattaga sõitmist ja ratsutamist.
Ei armasta söögitegemist, käsitööd, poodlemist, mukkimist, heledaid ja kirjusid rõivaid, kodukaunistamist, peenarde tegemist, esoteerikat, ökomökot.
Olen pikka kasvu, heleda poisipeaga, seljas enamasti mustad teksad, nöörsaapad, must t-särk ja must nahkpintsak. Ilmselt on mõni LB tüdruk mulle ammu silma visanud, aga nende kurvastuseks olen 100% hetero.
No ujumist, kino, teatrit, muusikat ja ratsutamist ei peeta vähemalt väga ammusest ajast isegi stereotüüpselt ebanaiselikeks 🙂 Ratsutamine on minu meelest pigem tüdrukute hobi ning kinno ja teatrisse veavad samuti pigem naised mehi kui vastupidi.
Kusjuures söögitegemist ei armasta minu meelest väga paljud muidu vägagi stereotüüpse naiselikkusega seostatavad isikud – ‘beibed’ nt. Võib-olla naiselikkuse mõiste on ajas muutuv, ent mulle tundub, et moodsa naiselikkusega kodus söögi tegemise fännamine eriti kokku ei käi, seda võtavad paljud pigem tüütu kohustusena. Esoteerikat aga ei armasta minu meelest enamus intelligentseid inimesi – või seostatakse naisi tõesti lihtsameelsuse ja rumalusega?
Üldiselt arvan, et oled üsna tavaliste hobidega naine ja selles osas ei midagi šokeerivat ega silmapaistvat 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 06.04 10:52; 06.04 11:02; 06.04 22:22;