Kas nädal säilib või peaks parem sügavkülma panema portsjonitega. Sai tehtud ja tuli nagu väikesele külale oleks teinud ja söön üksi seda.
Teema: Kaua säilb boršh külmutuses?
pane keevalt purki ja kaaneta, siis säilib väga hästi.
Kahjuks pole ma nii tubli et kaanetada oskaks. Mäletan vanasti emal olid mingid purgid ja kaaned ja kaanetamis asjapulk..kuid mõtlesin nädalaga ära süüa tglt. No kuni reedeni. Või peaks pool sügavkülma panema, ei tea kas peale ülessulatamist ka söödav on?
Kahjuks pole ma nii tubli et kaanetada oskaks. Mäletan vanasti emal olid mingid purgid ja kaaned ja kaanetamis asjapulk..kuid mõtlesin nädalaga ära süüa tglt. No kuni reedeni. Või peaks pool sügavkülma panema, ei tea kas peale ülessulatamist ka söödav on?
mis selles kaane purgi peale keeramises keerulist on??
Sobib ikka panna sügavkülma. Panna saab ka tavalise keeratava kaanega purki.
Kahjuks pole ma nii tubli et kaanetada oskaks. Mäletan vanasti emal olid mingid purgid ja kaaned ja kaanetamis asjapulk.
Puhas purk ja keeratav kaas. Keev supp sisse, ääreni täis, käega keerad kaane peale ja ongi valmis. Nii suletakse ju kõik hoidised tänapäeval. Igas poes on kaaned müügil ja purke tekib majja ju ikka. Kui ei teki, saab neidki sobivas suuruses osta.
Kaanetaja viskasin ära oma 5 aastat tagasi, enne seda oli ta ilmselt samakaua kasutuna seisnud.
Aga jah, külmutada kannatab muidugi.
Kui mässata viitsid, keeda vedelik peaaegu välja, yhe inimese ports supipõhja mahub täpselt puhtasse mädarõikapurki, soojendades lisad vett. Kui kylmik just väga suur ei ole, tasub pigem säilitada kontsentraati, et mahux ära ka vorst & või.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.