2020 Märts oli mingi haigus (ei olnud stamp sümptomid, aga polnud ka aevastus-ja-kaks-köhatust – peale seda jäi nina limaskest terveks aastaks seest katki :))
2021 August oli mingi haigus (väga kerge ja sain oma võluvahenditega kohe jagu, mees oli samas 3 päeva audis – olin samal ajal ka rase)
2021 November oli mingi haigus (väga kerge ja pm 1 päev ainult, kuigi paar päeva hiljem kuulutati välja Omicron ja täpselt selliste sümptomitega oligi; olin samal ajal ka rase)
2021/2022 aastavahetus oli mingi haigus (raske nohu, tüütu köha ja kurguvalu, liasvaldud, peavalu, maitsemeel kadus ka ära, vb oli covid – jõulude ajal oli maakodus palju inimesi väikeses ruumis ninapidi koos – võis ka mis iganes muus külmetushaigus olla; olin samal ajal ka rase)
2022 September oli mingi haigus (mehel oli kiirtest positiivne, küllap sain ka nakkuse, kui just ei levinud mitu haigust korraga ja minule jäi siis miski muu. Beebi oli ka paar päeva kergelt haige)
Ükski kord mingi testiga kinnitanud pole – võimalik, et mõni/mõned neist oli covid, mõni mingi muu külmetus/viirus/immuunsüsteemi piiripeale ajamine.