Esileht Kodunurk Krõbedad kanatiivad

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Krõbedad kanatiivad

Postitas:

Kuidas teete? Mis marinaadis ja kaua ahjus?

+1
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kui Sa tahad selliseid nagu enamikes söögikohtades, siis need tehakse tavaliselt fritüüris mitte ahjus. Tihti ka veel paneeritult.
Kui kaloreid ja tervist silmas pidada siis mingil määral saab nad ka ahjus krõbeda sarnaseks, sellisel juhul peab neid hoolikalt kuivatama enne ahju panemist, kuna niiske-märg kananahk ei lähe krõbedaks. Kindlasti mitte kasutada vedeliku sisaldavaid (vedelaid) marinaade cvaid kuivi (dry rub).

+6
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Rohkes õlis keedad. Ei mingit ahju.

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

kamado grillil

0
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Teen ahjus, ilma marinaadita ja vaatan, et õhk tiivale igalt poolt ligi pääseks. Need kanatiivad pole sellised nagu söögikohtades, aga nahk on krõbe ja tiiva otsad niisamuti, nii et saab koos kondiga nahka pista.
Enne ahju panemist ei kuivata, aga ega Talleggi omad, mida tavaliselt kasutan, otseselt märjad polegi. Maitsestan soola ja grillmaitseainega. Küpsetan kahepoolsel tavarežiimil ja päris tükk aega. Kartulid saavad selle ajaga ahjus küpseks…

+1
-1
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ahjus ei ole mul õnnestunud, küll aga grillil. Kasutan seda retsepti https://www.traegergrills.com/recipes/crispy-orange-wings ja grilliks on ka Traeger.

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kuumaõhu fritüüris loomulikult. Kes seda rääsunud keedetud õli ikka tahab?

0
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.07 14:28; 05.07 16:41;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kuumaõhu fritüüris loomulikult. Kes seda rääsunud keedetud õli ikka tahab?

Sa ei tea, mida rääsunud tähendab? Pudelist valatud värske õli nüüd kuidagi rääsunud ei saa olla.
Aga jah, frititud asju väga tihti süüa ei maksa.
Kui ise teen, siis nii nagu peab – maitsestatuna, paneeritult ja õlis.
Mingite aseainetega, nagu kuumaõhu grill ei hakkagi jamama. See ainult kuivatab toitu.

+2
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kuumaõhu fritüüris loomulikult. Kes seda rääsunud keedetud õli ikka tahab?

Sa ei tea, mida rääsunud tähendab? Pudelist valatud värske õli nüüd kuidagi rääsunud ei saa olla.

Aga jah, frititud asju väga tihti süüa ei maksa.

Kui ise teen, siis nii nagu peab – maitsestatuna, paneeritult ja õlis.

Mingite aseainetega, nagu kuumaõhu grill ei hakkagi jamama. See ainult kuivatab toitu.

Oeh, kus nüüd põrutas!
Loomulikult ma tean, mida tähendab rääsuma. Samas õlis juba mitmendat portsu leotades om see vaene õli varsti surnud.

Et siis kanatiibu PEAB kuidagi tegema? Või lausa KÄIB nii?

Sa kõigepealt proovi see “aseaine” järgi ja siis tule seletama kuivamisest.

(Mispärast võtavad sõna inimesed, kes asja ei tunne, aga peavad ennast eksperdiks? ????)

+1
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.07 14:28; 05.07 16:41;
To report this post you need to login first.
Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )


Esileht Kodunurk Krõbedad kanatiivad