Kuidas te puhastate? Ma ei oska. Kõik röstrid on sellised, et saad alt klapi lahti teha ja kallata puru välja, aga sinna sisse servade peale jääb ikkagi sodi ja see ei tule kallates välja. Olen siis vahel pintsliga puhastanud sealt, jube udjamine nende traatide vahel. Ja puhtaks ikka ei lähe, puru nagu kleepuks kinni sinna. Pidevalt on röstri all laual mingi pudi, kui liigutad, siis puru pudiseb igas suunas.
Mul on alati odavad röstrid olnud, kas kallimad on mingi parema disainiga, et saab ka normaalselt puhastada? Või on nad kõik sellised?
Mina pole ka puhastanud. Valan klapi kaudu puru välja, mis tuleb, see tuleb. Mis sisse jääb, see ei sega. Mul ka odav röster, töötab juba krooniajast, aga mingit puru tema ümber lauale küll ei pudise, kuigi tõstan teda edasi-tagasi tihti.
Eks põhjas midagi ikka on ja traatide küljes ka veidi, aga röstimist see pole seganud. Kõik ju kuumutub pidevalt läbi, bakterid ei ela.
Kui ei kasuta, on kate peal, et tolm jm sodi sisse ei satuks.
+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.11 18:02; 19.11 22:30;