Jõulude ajal anti koostööpartneri poolt kena tükk külmsuitsu forellifileed (Saaremaa oma), see ununes aga mõneks ajaks autosse ja alles siis tõin külmkappi. Nüüd vaatasin, kuupäev peal 14.01. Kas ja mida julgeks sellest teha? Suppi? Kas autos olek (temperatuuri kõikumine) võis mõjuda ning kui ongi aegunud, siis kuidas sellest aru saada? Spetsiifiline lõhn või libedus?
Mida teie teeksite?
Mina ei sööks, lisaks sellele, et see on toores kala ja poolteist nädalat üle aja, pole see ka korralikult ühtlases külmas olnud. Ja mina pole üldse mitte kuupäevapaanik, aga kala ja seisnud kala… milleks, ega kõht pole prügikast.
KUI sa otsustad seda süüa, siis keeda või prae korralikult läbi- kas pirukas, suppi vms.
Järelikult vahendeid on piisavalt ja seega, mine osta uus.
Vastasel korral on perekoolikal kõht lahti ja häda suur. Raiskad veel Emos maksumaksja raha.