Kohvimasinat ja jahvatajat ainult külaliste tabeks osta ei soovitaks, võtavad palju ruumi kodus ja maksavad liiga palju raha.
Ma ise teen kodus kohvi mokakannuga, kuna olen ainuke kohvi tarvitaja oma peres. Mokakann keedab suurepärast kohvi ka puru kohvist, see aga võiks olla veidi kvaliteetsem kohvi, mitte löfbergs vms. Kui keedad kohvi harva, siis soovitaks osta väikese paki 250g ja kindlasti peab seda säilitama õhukindlas anumas, et kohvi ei kaotaks oma omadusi. Mokakannu puhul peab arvestama, et see on mõeldud ekspresso keetmiseks, niiet väiksema kannuga saab keeta pm ühe tassi korraga, suurega vb rohkem, saab keeta kange kohvi (ekspresso) ja sellele keeva vett peale panna, et tavalise kangusega kohvi saada.
https://www.kaubamaja.ee/bialetti-espressokann-break-rossa-h0391587
Pätikohvi iial külalistele ei pakuks, ise ka pigem ei joo üldse, kui masina või kannu kohvi valmistada pole võimalik.