Teema: Lõhepasteet ABBA
Ostsin katsetuseks lõhepasteeti ABBA, tuubis. Jube soolane on!! Kas see polegi mõeldud lihtsalt leivale-saiale määrimiseks? Kuidas te kasutate, kes kasutab? Võileivatordisse tundub sobivat, aga veel?
Jälk toode. Kui tahad ära kasutada, soovitaksin mõne mageda kalaga kasvõi vormiroas ära kasutada.
Vana hea põhimõte, et perenaine midagi ära ei viska.
Vana hea põhimõte, et perenaine midagi ära ei viska.
Ei ole enam sellist vaesust, et päris solgi ära peaks sööma.
Vana hea põhimõte, et perenaine midagi ära ei viska.
Pean häbiga tunnistama, et see lõhepasteet on üks asju, mille ma aastaid tagasi siiski ära viskasin. Süüa seda ei kannatanud.
Kuivikleivale hästi õhuke kiht ja tomativiilud juurde. Kui soolaseisu, siis täitsa ajab asja ära.
Need on jah soolased kõik, peab panema hästi õhukese kihi saiale-leivale.
×
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.