Tegelikult naiste jaoks kõlbab, et saaks nautida kõike hüvesid, elada nagu isa või vennaga, aga mitte kui mehega. Nad näevad mehes pereliiget ja ka armastavad meest, aga iha ei tekita. Ja ei anna nad oma meest 25sele näitsikule ära. Enne teevad noore naise elu põrguks. Ütlevad küll, et mingu, kui ei meeldi, aga see pole keiss. Nad ei räägiks nii, kui oleksid veendunud, et läheb kah. Nad on mugavustsoonis ja teavad, et mees teeb kõik nende jaoks ilma seksitagi.
Olles ise selle “elan koos nagu mingi meessoost sugulasega” tüüpi kooseluni välja jõudnud, ütlen, et tõele lähemal on siiski see kägu, kes ütles, et teatud probleemide korral suhtes naine lihtsalt reageerib nii, et seksuaalsus nagu lülitub välja.Minul juhtus see siis, kui ma äkki aru sain, et et mees ei tunne minu kui inimese vastu enam mingi huvi – olengi mina ja lapsed nagu üks “ühik” ja mees nagu teine “ühik”. Mehel koos midagi teha huvi puudub. Kui käin lastega kuskil ja ütlen, et näed, käisime – vastus on: “Jah, ma tean” . No see oli lihtsalt üks näide. Tunnen, nagu ma oleks muutunud tüütuks. Ja siis ühel hetkel lülituski seksuaalsus nagu välja. Kui otsesõnu küsisin, et kas ma olen muutunud tüütuks ja kas ta eelistaks eraldi kodusid ehk, siis esimesest põikles kõrvale ja teise kohta ütles, et ei pea vajalikuks. Niisiis ongi jäänud see variant, et rohkem meenutame koos elavaid sugulasi kui paari. Aga algas se kõik sellest, et hakkasin tundma, et minu kui inimese vastu on tekkinud teiselt poolt ükskõiksus. Mida mingi rääkimine enam ei muutnud.
Okei, kas sinu jaoks siis tunded ongi kusagil koos käimine? Miks siis mees ei käinud enam, äkki sinuga ei olnud tore kuhugi minna? Olid rahulolematu, karjusid, miski ei meeldinud, vaidlesid ja tülitsesid. Või olite tummad ja polnud suhelda millegist? Äkki sa ise tõukasid mehe eemale, sest sinul on ju laps.
Seksuaalsus lülituks sul nagunii välja. Naised seksivad ainult, kas raha eest või siis kui on vaja uut meest leida. Isegi kui naine on mehele armuke, siis ainult meelehea pärast. Ehk siis seks on lihtsalt vahend naisele. Kui mehed ei vajaks seksi, ei seksiks mitte üks naine enam.
Suuremas osas on suhte lõhkujaks ikkagi naine.
70% lahkuminekuste algatavad naised. See on fakt.
Põhjuseid on palju loomulikult, aga seksi osas, on sul mehike küll väga kibestunud vaated. Su teisi sõnavõtte siin foorumis lugedes muidugi ei imesta.
Lihtsalt sulle infoks, suur osa naisi tahab väga seksida, aga mehed kas ei soovi, ei kesta kaua ja sellest tulenevalt on alaväärsuskompleksid (näide mu eksabikaasast, lahti läks 20 sekundiga, aga arstile keeldus minemast), ei hoolitse piisavalt hügieeni eest (sorry mehed, aga mitte ükski naine ei soovi higihaisuse ja rasvaste juustega mehega voodisse ronida, sama käib ka mustade sokkide, ajamata habeme või hoolitsemata küünte kohta) või siis on voodis talumatult kobad (jaaa, see salapärane kliitor on umbes 10cm mujal, kust sa seda otsid) või siis lihtsalt egoistid.
Seega põhjus, et naised ei taha seksida, on väga suures osas meeste süü. Ma saan aru, et mehikesed loodavad, et naine libiseb veeloigus juba sellest, kui nad oma õllekõhu pluusi alt paljastavad, aga paraku see nii pole.