Lõuna-Eestis väga ei leidu selliseid naisi, kes oleks kõrgharidusega, 30-35 aastane, lastetu(pagasita), omab kodu, autot, on iseseisev ja aktiivne ning ambitsioonikas, välimuselt rohkem kui nn harju keskmine. Ta ei anna üheski punktis järgi ja seetõttu ka vallaline ning lastetu.
Mina küll tean selliseid (L-Eestis just) ja usun, et neid on tänapäeval omajagu. See on ju nii levinud probleem, et 30+ kõrgharitud, iseseisvad, intelligentsed ja kenad naised ei leia võrdväärset kaaslast ja on seetõttu vallalised ja lastetud.
Ma isegi vastan neile punktidele, v.a ma ei oma ei autot ega ambitsioonikust ja välimus on pigem keskmine.
Mina isiklikult ennast selliste elupõliste vallalistega siduda ei julge. Olen liiga veendunud, et sellisest mehest püsisuhteks asja ei saa ja pikalt ühega koos olla nad ei suudaks. On sellised ligi ajanud ja väitnud, et pikemate suhete puudumine on seetõttu, et pole seda õiget leidnud. Mina seda juttu tõsiselt ei võta. 10-15 aasta vältel on leidunud küllalt naisi, kellega niisama seksida ja lühisuhteid pidada, aga mitte ükski neist pole siis pikemaks sobinud? Sellistel meestel on endal ikka midagi viga. Ja kui pole varem kõlvanud mitte ükski naine, siis vaevalt kõlban minagi. Ei soovi olla järjekordne lühisuhete nimekirjas, kelle kohta saaks pärast hiljem mõelda ja öelda, et “polnud ikka see õige”.
Sellised väga nõudlikud, jäigad ja kompromissitud mehed on hirmutavad. Kes see ikka sellistele nõudmistele vastata suudab. Ja nagu sageli näha on, siis ega ei suudagi, nii nad jäävadki elu lõpuni vallaliseks, sest mitte keegi neile ei kõlba. Nii kompromissitust ja mustvalgete vaadetega inimesest ei saagi ju head partnerit.
Usaldust äratavad ikka need, kel on varasemalt olnud pikad ja monogaamsed suhted. Kvaliteedimärk.