Häbi võiks sul, inimeseloom olla! Kas sa ei tea et perekoolis on paksud pühad lehmad ja neid ei tohi solvata, olgu nad või pannkoogid! Oota sa, kohe tuleb kari kägusid ja nokib su selle sigaduse eest surnuks! Või, kurat, pakse nätsketeks nimetama!
Pista veel korraks ahju läbiküpsema enne söömist. Nätskeks jääb siiski kui on liiga paks (või suur kuumus), et pealispind pruunistub enne kui seest jõuab küpseda. Pannil tehes võid proovida lihtsalt madalamal kuumusel teha, kuid kõik korra ahju pista tuleb kokkuvõttes ilmselt kiirem.
Just, kui teen keefiri või hapukoorega, panen alati ka soodat, kerkivad kenasti ja ei nää nätsked. Kui teen piimaga ja paksemaid, küpsetan madalamal kuumusel.
Mis mõte on kirjutada selline retsept-Keefir+2muna +jahu+suhkur? Ühe komponendi kogus on, teiste mitte. Kas see 2 muna on sul 1 liitri või 1 dl keefiri kohta?
Mis mõte on kirjutada selline retsept-Keefir+2muna +jahu+suhkur? Ühe komponendi kogus on, teiste mitte. Kas see 2 muna on sul 1 liitri või 1 dl keefiri kohta?
Kui mina veel noor olin ja ühikas elasin, siis pandi pannkoogitaignasse 1 muna, suhkur, jahu ja vesi. Kui tainas hakkas otsa saama, lisati veel jahu ja vett (ja ehk ka suhkrut), seda nii mitu korda, kuni oli piisav kogus pannkooke tehtud või kuni jahu ka otsa sai. Aga muna oli seal lõpuks küll homoöpaatilistes kogustes.