Pikk jutt. Teema puudutab paare, kes on tõesti 15 + a koos olnud. Ma ei teagi nüüd, kas probleem on minus või mu mehes?
Mure nimelt selline, et mul mees (50+) sooviks pmt iga päeva seksida, selline kiirelt, kähku tehtud seks. Kui ta ei saa nii tihti kui soov/vajadus, siis muutub tigedaks, närviliseks. Ma ise temast 5 a noorem.
Vanasti ta nii minu küljes kinni polnud, see on kuidagi võimendunud tema vanusega (vastupidiselt arvamusele, et mehed ei taha enam nii tihti seksida vanemas eas). Minul on aga mingil põhjusel väga väike seksi vajadus, ma tegelikult isegi ei tea, kui suur või väike see on, sest kui vähemalt ülepäeviti seksima peab, siis mul ei tekigi erilist tunnet ega isu. Ma eelistaks nt 1 kord nädals, selline rahulik, reedeõhtune restoran, vein jms.
Ma olen nii küllastunud, nendest kähkukatest, olen püüdnud talle öelda, et teeme mõned pikemad pausid, et siis nagu rohkem huvi ja kirge, ta muidugi ei mõista, sest ma olen nii “seksikas” ja “vastupandamatu” tema meelest, loomulikul tahab iga naine iga päev neid sõnu kuulda, kuid ühest hetkest on see lihtsal tüks kulunud väljend, et mida mina oma peas tõlgendan ”ahah, jälle seksi vaja:(
Ja kuna see on selline pidev probleem minu peas, siis ma tunnen kuidas see närib ja koormab mind, ma ei taha talle kaissu pugeda, ma ei taha diivanil tema kõrval istuda, ka külas käies istun alati kuski teises laua otsas, sest ma tõesti tunnen, et olen lämmatatud minult läheduse otsimisega. Loodan, et mõistate.
Loomulikult tunnen ma ennast süüdi, mõtlen, et mis see väike seks siis (5-10 min) ikka on, tegemist on ideaalse abikaasa ja laste isaga, kõik on mulle võimaldatud ja pealtnäha oleme meie muidugi seline “musterpaar” oma sõprusringkonnas.
Aga mul on mure 🙁
Ehk keegi mõistab, oskab aidata, mis see psühholoogki siin aidata saaks? Inimesed on abielus 50 + aastat, määratud abielutes jms, kuidagi peetakse vastu, ma pole ka seda, et ah mine lahku jms.
Lihtsalt et, kas või kuidas seda teemat ilma solvumata arutada mehega? Me poel erlilised arutlejad ka, lähme kergelt tülli ja viimasel ajal mees ka solvub tihti, ei julgegi temaga minegid teemasid väga käsitleda.