Pole kunagi väga palju reisimas käinud. Riikidest võikski mainida Läti, Leedu ja Soome. Eesti on ka otsast otsani läbi uudistatud. Nüüd siis plaan teha üks pikem reis. Põhiliselt Poola, aga ka üle piiri kiigata Slovakkias ja Tsehhis. Tegelesin põhjaliku eeltööga. Panin paika paigad, mida külastada, millal lahti, palju maksavad. Uurisin liikluse kohta jne. Täna hommikul tuli aga ema rääkima, et see Poola on ikka ohtlik koht ja tema oli ka uurinud, et parkida tohib ainult valvega parklates või kohtades, kus on kaamerad. Rahakotti, kui sellist ei tohi olla, vaid tuleb osta kõhukott, mis on enda juures või raha erinevatesse kohtadesse peita. Bensiinijaama sisse ei tohi kahekesi minna, vaid üks peab jääma auto juurde. Luges mulle veel ühe artikli ka ette. Mul ajas selline asi kohe tuju ära. Ei suuda uskuda, et selline värk seal toimub, et kõik on ühed sulid ja iga nurga taga varitsevad vargad. Ja nüüd palungi, et kui keegi on viimasel ajal Poolas käinud, siis rääkige, kuidas seal on! Ma millegipärast usun, et kui Poola liiklusreeglid välja arvata, siis on enamustel tore reis olnud ja karta pole niiväga midagi. Igatahes mitte rohkem, kui Lätis või Leedus! 🙂