Väga kurb lugu.
Üks asi mida veel võid võtta on kõige lihtlabasem magneesium- aitab samuti lõdvestuda.
Teine asi on veidi alternatiivsem- googelda sellist asja nagu TFT või EFT, youtubes on ka videosid (nii eesti kui inglisekeelseid aga loomulikult väga erineva tasemega, sama kehtib ka erinevate kodukate kohta). Maakeeli koputusmeetod.
Võib olla on sulle abiks, midagi halba see koputamine su kehale niikuinii teha ei saa. Kui mitte muud siis viib selle teema uurimine sul vähemalt mõneks ajaks mõtted mujale.
Mina sain omal ajal sellega abi oma lapsel ühe hirmuga, jõudsin koputamiseni kui olin juba lootust kaotamas. Mõtlesin ka, et ega halba see koputamine ikka teha ei saa, lapsel koputasin ise punkte, igatahes sellest hetkest toimus läbimurre. Ise olen ka kasutanud kui emotsioonid üle pea kokku jooksevad. On erinevaid kogemusi – on väga aidanud ja on ka vähem aidanud.
Kui on aidanud siis tunne on hiljem selline, et on mure aga see oleks olnud nagu minevikus..noo näiteks kuu aega tagasi.
Ühes seltskonnas tuli teema jutuks ja seal oli just kogemus shoki ja leinaga – väga lähedase inimese äkksurm ja temal oli selles meetodist terapeudi abiga väga palju kasu olnud.
Igaks juhuks lisan, et seda meetodit kasutavad ka täiesti akadeemilise haridusega psühholoogid.