Ainuke asi, mis koolivormist gümaasiumis vajalik on, on tõesti vormimüts, see antakse kätte pidulikult 1.sept reaali poisi juures. Muidu on nõutav kraega pluus (polosärk vms), t-särk ei sobi. Koolivormi enamsti ei kanta isegi põhikoolis mitte (5.ja 6. klass osaliselt kannavad, mõni võib-olla hiljem ka kui kampsun või polo veel parajad on). Kapuutsiga dressipluus polnud lubatud, nabapluusid ka mitte, casual stiil oleks täiesti OK.
Igatahes sealt koolivormipoest peale mütsi ära midagi telli, täiesti ebavajalik. Dokumentide sisseandmise kohta ei oska kommenteerida, sellega said laspsed iseseisvalt hakkama. Nii ääremärkuse korras, ma pole väga kindel, et koolimütsi reaalis tekliks kutsutakse, pigem on see ikka ülikooli/korporatsiooni mütsi nimetuseks. Hetkel reaali vilistlast ega abiturienti käepärast pole ka, et üle küsida.
Rebaseüritused pole ka kohustuslikud, aga enamus neil siiski osaleb. Ma olen aru saanud, et FB profiili põhjal valitakse rebaseid kui samast koolist ei tule, kuigi enamus noori vist FB eriti ei kasuta.