Teema: SEB internetipank
Kas keegi on veel täheldanud, et see on viimasel ajal pööraselt aeglane?
No kustkaudu see info siis liigub nüüd – paar ringi ümber maakera?
Kommentaarist on juba teavitatud
Kas keegi on veel täheldanud, et see on viimasel ajal pööraselt aeglane?
No kustkaudu see info siis liigub nüüd – paar ringi ümber maakera?
Ei ole täheldanud, äkki sinu kohalik probleem.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.06 08:52; 04.06 09:20;
Ei ole täheldanud, sama kiire nagu alati.
proovi brauseri ajalugu kustutada, siis peaks kiiremaks muutuma.
Mul on viimasel ajal Chromega see probleem, et aeg-ajalt lähevad osad lehed jube aeglaseks ja näiteks perekool üldse ei tööta. Siis tuleb jälle ajalugu tühjaks tõmmata. Varem seda probleemi ei olnud, see on viimase aja mingi värk. Eks ma varem ka kustutasin ajalugu aeg-ajalt, aga mitte nii sageli (nüüd tuleb seda teha umbes iga paari nädala tagant, muidu jookseb umbe).
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.06 09:18; 04.06 09:30;
ja näiteks perekool üldse ei tööta.
See on Perekooli probleem, midagi siin vusserdanud jälle.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.06 08:52; 04.06 09:20;
See on Perekooli probleem, midagi siin vusserdanud jälle.
Nojah, aga selle vastu aitab brauseri ajaloo tühjendamine, siis jälle töötab natuke aega 😀
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 04.06 09:18; 04.06 09:30;
On jah mingi kookide teema. Jamas mul ka eile.
Nojah, aga selle vastu aitab brauseri ajaloo tühjendamine, siis jälle töötab natuke aega 😀
Mina ei tühjenda perekooli pärast midagi, ei pea seda nii oluliseks. Mõnikord töötab, mõnikord mitte.
Mobiilist ei saa enam sisse logida brauseri kaudu, küpsiste leht jääb ette – skrollid selle lõppu, aga ei tule valikut ette, et saaks nõustuda.
Mobiilist ei saa enam sisse logida brauseri kaudu, küpsiste leht jääb ette – skrollid selle lõppu, aga ei tule valikut ette, et saaks nõustuda.
Just logisin, ei mingit küpsiste lehte. Kõik toimis.
No ei saa…
Kasutage äppi, aga SEB saatis kirja, et tegid mingeid uuendusi. Vb sellega seotud.
See pole sellega seotud. Uue kujundusega leht tuleb, proovisin ka seda laptopis. Vahel kui arveldamise riba lahti lööd, siis valik “Uus arve” jääb ülesse varju, pead ekstra väikese liigutusega üles kerima, et makset sooritada.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.