Tahaks väga osta sellist raamatut: “Vana hõbe. Lugusid Vana-Kreekast ja Vana-Roomast”, aga vaatasin, et vaid Tartu Tasku Rahva Raamatus saadaval. Huvitav, kas sealt saaks nii tellida, et kirjutan sinna? E-poes saadaval ei ole.
Teema: Tahaks väga üht raamatut osta

Kommentaar eemaldatud.
2.1. Kasutajal on kohustus käituda teiste suhtes viisakalt, lugupidavalt ning sõbralikult.
Perekooli Moderaator

Oot, milles on esimese vastaja probleem? Teemaalgataja ju räägib tõtt – see raamat ongi saadaval vaid Tartus Tasku kaupluses. Mujal pole. E-poes pole. Väga imelik ja ebaviisakas on inimest valetajaks ja vassijaks tembeldada, kui enda loetu mõistmisega raskusi paistab olema…

Ma ei saa ka aru, mis reklaami ma kellegi arust teen. Otsisin seda raamatut, ei leidnud kusagilt. Tartu Tasku Rahva Raamatus olevat, aga sinna ma ise minemas ei ole.

Mina olen saanud Tasku raamatupoodi tellida Tallinna poest ühe raamatu, mida samuti e-poes polnud. Käisin küll kohapeal tellimas, aga mingit ettemaksu ei tahetud. Nii et arvan, et nad tulevad sulle vastu küll.

sa võiksid uurida ka neist toidupoodidest ja kontoritarvete poodidest, mis muuhulgas ka raamatuid müüvad (nt järve selveri 2.korrus, peterburi tee büroomaailma 2.korruse raamatuosakond jmt) – ma olen vahel sellistest kohtadest saanud osta raamatuid, mis juba ammu mujal läbi müüdud.

minule on mu nö kodupood ise teise linna poest raamatu kohale tellinud. ei pidanud ise midagi kirjutama.

Hõika oma soov FB-is kasutatud raamatute müügigruppides välja:
‘Kasutatud raamatute müük’
‘Raamatute täika’
‘Raamatud +’
… täiendage, kes veel gruppe teab.
Ja Raamatuvahetus muidugi.

Ehh, leo.ee on ju saadaval

Ole sa tänatud, ostsingi sealt ära. Perekoolist on ikka mõnikord palju kasu.

Ole sa tänatud, ostsingi sealt ära. Perekoolist on ikka mõnikord palju kasu.
Selle poe aadress tasub meelde jätta, olen sealt teinekordki raamatuid leidnud, mis mujal otsas, googeldades nad aga miskipärast välja ei tule alati.

Ja tore, et tolle trollija kommentaar on ka siit eemaldatud – kasutage julgemini postituse all olevat võimalust “Teata ebasobivast”, tasub ära, nagu näha.

Tundub tõesti hea pood, juba pandi posti ja hindki odavam, kui Rahva Raamatus oleks olnud. Mina pole sellisest poest varem kuulnudki ja otsinguga ei leidnud.

Teema algus ei tundunud, aga lõpp oli küll reklaamimaiguline 🙂

Siis tundub veidi valesti, sest teemat algatades mina polnud sellisest poest kuulnudki, seda nimetas keegi teine.

raamatukois on ka saadaval.
muidugi on hind odavam kui Rahva Raamatus, sest tegu ju kasutatud kraamiga.

Siis tundub veidi valesti, sest teemat algatades mina polnud sellisest poest kuulnudki, seda nimetas keegi teine.
Täpselt nii foorumites nö mitteametlikku reklaami tehaksegi ju 🙂
(Usun et teie puhul polnud see eesmärgiks, aga infoks lihtsalt)