Jagage infot, milliseid toorsalateid teete ja kuidas neid teete? Just, et mis maitseaineid kasutate ja millises vahekorras.
Kunagi tegin üht imehead toorsalatit, mis oli tegelikult ettenähtud purki panemiseks. Aga kuna salat pidi vist ööpäev seisma, siis sai see kahjuks enne otsa, kui purki panemise aeg käes. Nüüd tahaks sama salatit uuesti teha, aga ei suuda enam täpset retsepti meenutada. Kindlasti oli seal värske kapsas, porgand ja paprika. Ilmselt ka mugulsibul. Ehk veel midagi? Ja oletan, et kastmeks läksi õli, sool, suhkur, pipar, äädikas? Aga mis vahekorras, vat seda ei mäleta.
Ehk keegi teab seda konkreetset retsepti? Või oskab muid maitsvaid toorsalateid jagada? Väga eksootilisi maitseaineid ja kastmeid vist ei viitsiks proovida. Pigem midagi lihtsat.