Esileht Imetamine Gaasivalud ja sellega võitlus. Vastus teemale: Gaasivalud ja sellega võitlus.

Postitas:

Suur tänu,et sellise teema tegid ja Coliefi mainisid.

Ise pole neist tilkadest kuulnudki.

Meie beebi vaevles 2.5 kuud koolikute käes.

Kui palju raha kulus Cuplatonidele;Espumisanidele,erinevatele probiootikumidele,erinevaid D vitamiine proovides( veepõhised,õlibaasil),gripe veed,soojenevad massaažigeelid,mikros soendatavad kõhupadjad.

No ma julgen väita 300 euri kindlasti.

Kui nüüd promotakse üht ja tõesti toimivat tilka,jääks kõik need suured summad kulutamata erinevatele ravimifirmadele.

Tere. Teemaalgataja kukub siin.
Koolik ei ole tingimata gaasivaludes vaevlev laps;)
Kindlasti tuleb arvestada sellega, et gaasivalud on põhjustatud erinevatest asjadest ja tihti just kombineeritult. Tõenäoliselt on väga harvad juhud, kus põhjuseks on ainult!!! laktaasi ebapiisav tootmine. See ei võta “kõiki” gaase täelikult ära, vaid siiski ainult leevendab, aitab laktoosi lagundada ja seeläbi tekib gaase vähem. Kindlasti ei tohiks olla eesmärgiks kogu katoosi lagundamine lisalaktaasi abil. Nagu ikka, tuleb tähelepanelikult ja mõttega lugeda ravimi infolehte. Väga oluline on, et selle laktaasi juurde andmisega ei pingutata üle ja eriti just ajajoonel. Mingil hetkel peab hakkama organism seda ise piisavalt tootma ja, kui me seda pidevalt piisavalt juurde anname, siis on tulemus sama, kui laktoosi mitte tarbimisel: organism näeb, et seda ei ole vaja ja lihtsalt tootmine lõpetatakse. Seni ei ole leitud viisi, kuidas organismi seda uuesti tootma panna, kui see kord lõpetatud on. Colief on ja tohib olla ainult lühiajaline abivahend!
See on natuke karmim, kui nikotiin, mis on eluliselt oluline keemiline ühend, mida organism ise toodab. Selle kerge üledoseerimine tekitab teatud mastaabis hea tunde, kui seda aga liiga tihti teha, siis lõpetab organism selle tootmise ja sinust ongi saanud suitsetaja. Sa ei suitseta enam selleks, et saada kerge üledoos, vaid selleks, et saavutada vajalik algtase, et ennast normaalselt töös hoida. Nikotiini puhul on hea asi see, et selle tootmise organism mingi aja möödudes taastab. Laktaasiga on kõik, kui lõpetab, siis lõplikult. Loomulikult on vahe selles, et nikotiin on eluliselt vajalik, laktaas ainult abiks väärtusliku toidu omastamisel, millele on siiski ka alternatiive:)

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 05.07 16:35; 10.07 02:38; 10.07 02:41; 10.07 02:54;
To report this post you need to login first.