Esileht Pereelu ja suhted Kui tähtis on naise ilu mehele? Vastus teemale: Kui tähtis on naise ilu mehele?

Postitas:

Enda eest tuleb hoolitseda (puhtus, tervis, heade omaduste rõhutamine, vigade parandamine meigiga – vms). Otsi ükskõik, mis kuulsusest pilt, ja vaata, kuidas ta ilma tuunimata (sealhulgas kirurgiata) välja näeb. Üliilus (arvatavasti siis sündinud sellisena) ei pea manipuleerima. Ta ei saa end koledamaks muuta, et vähem pilke korjata. Pealegi võib-olla jutt ja huvid ühtivad. Ei ole nii, et ilusam naine tähendab seda, et sul pole midagi ühist. Pealegi on ilu igaühele erinev, maitsed on nii erinevad. Või on nad kuskil konkursil ‘spetsialistide’ poolt hinnatud kindlate numbritega? Palju oleneb ka sellest, kui palju ja mida ühist mehega on. Ideaalselt sooviks mees ikka mitut naist, aga see pole kuidagi seotud ilusama juurde jooksmisega, vaid uute seikluste otsimisega.

Kas ja miks sa muretsed oma elukaaslase pärast?

Meigiga ikka väga palju muuta ei saa, v.a mõnel üksikul juhul – näiteks akne või väga heledad ripsmed. Meik ei muuda näokuju. Muidu näeks ju kõik 50aastased välja nagu 20aastased modellid reklaamplakatil.

Kuulsused polegi tavaliselt väga ilusad. Keskmisest ilusamad ehk tõesti, nii 6-8/10st, aga päris elus näeb ikka palju ilusamaid. Kuulsused on tavaliselt kuulsaks saanud millegi muu kui välimuse pärast.

Ilus naine muidugi ei tähenda, et sul pole midagi ühist. Rääkisin juhtudest, kus mehel pole tõesti naisega midagi ühist, aga kujutab armastust ette. Kõige lihtsam näide on mehed, kes kirjutavad Tinderis ilusatele naistele, kellel pole profiilis infot või on väga basic asjad, nagu et meeldib veini juua ja reisida. Need mehed kujutavad juba alguses ette, et see naine neile väga meeldib. Samuti näiteks vanamehed, kes lasevad noorel naisel naha üle kõrvade tõmmata. Kas see naine on siis tõesti nii tark ja huvitav, et mees tema kui sõbraga suhtleks, kui ta oleks hoopis keskealine mees? Kindlasti mitte. Nii palju on mehi, kes jooksevad armunult naiste järel, kes on lihtsalt ilusad. Naised kusjuures ei pruugi üldse seda tähelepanu tahta, aga mis parata. Manipuleerimine ei sõltu ilust, vaid iseloomust. Lihtsalt ilusatel on võimalik manipuleerida, koledatel pole.

+3
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 22.08 01:33; 22.08 05:50; 22.08 06:29; 23.08 00:55; 23.08 01:09; 23.08 01:12;
To report this post you need to login first.