Esileht Koolilaps Laps valib ise endale riideid poest Vastus teemale: Laps valib ise endale riideid poest

Postitas:

Natuke tellin ka aga talle on parem riideid/jalatseid poes proovida. Tema kohta ei saa öelda, et paks oleks aga talle on ikkagi parem riideid enne selga proovida, kõik asjad lihtsalt ei sobi. Ja jalg on selline hästi kitsas, paljud nt tennised lihtsalt loksuvad jalas. Jällegi on vaja proovida.

No selles mõttes imelik jutt, et netipoest ostes ei saa proovida. Saab küll proovida, kui ei sobi, siis need asjad tagastad. Muidugi on see teema, et mõnes poes kaasneb tagastamisega mingi kulu, aga lapse puhul ju nagunii ostad riideid ja jalatseid veidi ette, mitte ei avasta samal päeval, et nüüd kohe on vaja 🙂

Netipoodi valides vaata alati enne järele, missugused on tagastamise tingimused. Ja kui leiad mingi kaubamärgi/poe, mille riided sobivad, siis edaspidi sealt telligi.

Näiteks jalatsitega on meil lihtne, ma 95% jalatsitest tellin lapsele yooxist (ainult talvesaapaid sealt ei saa). Talle sobivad Geox firma jalanõud ja yooxis on neid alati hea hinnaga saada, kui midagi ei sobigi, siis tagastada saab sinna tasuta.

gap.eu, kiabishop.com, coccodrillo.eu, next – ka need on kohad, kust tellides minu lapsele asjad sobivad, riideid ma ei olegi tagastanud, jalatseid yooxi olen tagasi saatnud, seda juhtub siis kui proovin mingit uut firmat. Ja jällegi, mingeid peenemaid firmaasju saab yooxist, kuhu on võimalik tagastada tasuta. Kui on firmakate soovi, siis soovitan ka childrensalonoutlet.com. Ja võta alati madalam hind ette.

Veebist tellimine vajab võib-olla veidi harjutamist, aga kui selle käppa saad, siis on väga mugav, eriti niisuguse lapse puhul, kes ei taha sinuga poes kaasas jõlkuda, aga samas ei ole nõus selga panema suvaliselt neid asju, mida sa talle koju viid. Kui saad sellest mõttest lahti, et ei julge tagastada, siis on edaspidi elu nagu lill. Yooxi tagastamine on veel sellevõrra lihtsam, et siis tuleb kuller veel ise pakile järele ka, ei pea isegi pakiautomaadi juurde või postkontorisse minema. Gapi ja muude kohtade puhul mul tagastamise kogemus puudub, sealt olen tellinud vaid riideid ja need on nii odavad alati (soodukate ajal), et kui mingi harv asi ei sobigi, siis olen saanud kellelegi ära anda või maha ärida. Õueriideid olen tellinud huppaoutletist ja babyshop.com-ist (seal on nimes sees küll beebi, aga riideid on ikka ka teismelistele) mytoys.de ka.

Veebipoest ostes on sul alati õigus asju tagastada 14 päeva jooksul pärast paki kättesaamist, sealjuures ka allahindlusega ostetut. Nii et seda ei saa väita, et sealt PEAD ostma proovimata. Ei pea. Proovid, ja kui ei sobi, siis tagastad. Tuleb lihtsalt üles leida need õiged kohad ja firmad, mis sinu lapsele sobivad ja siis muutub tagastamine nullilähedaseks. Veebipoes saab laps enne pilti ka vaadata ja nii saab välistada täiesti sellised asjad, mis üldse ei meeldi.

Küll aga ma soovitan riiete ja jalatsite ostmiseks siiski kasutada euroopa veebipoode, nii on kindlam, et kaup saabub ikka kohale ja et asi on samasugune ja sama suur nagu pildil 🙂 Alati vaata ka mõõtude tabelit, erinevates kohtades võivad mõõdud kergelt erineda.

jalatsite jaoks üks koht veel: https://www.efootwear.eu/

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 25.08 11:57; 25.08 18:00; 26.08 16:34;
To report this post you need to login first.