Esileht Väikelaps Viking k/s saabaste järelturg Vastus teemale: Viking k/s saabaste järelturg

Postitas:

Minu jaoks täiesti arusaamatu, miks peab just Viking olema?

See ei saa ju olla ainus firma, mis lapse jalale sobib. Ja kui nii on, et see tõesti on ainus firma, mis lapsele jalga läheb, siis ma ostaks ale ajal juba ette või kui ei saaks seda teha, siis ostaks täishinnaga. Kui tõesti see oleks ainus firma, mille jalatsitega laps käia saab. Muud põhjendust ma ei kujuta ette, miks peab just Viking olema.

Firma eelistamist ma mõistan, meil on peres Geox see, mis sobib. Aga ma olen välja otsinud need netipoed, kust saab ja passingi peale, millal aled on. Max summa, mida seni olen välja käinud, on 40 eurot. Geox on Vikinguga muidu samas hinnaklassis. Samas meil on siiski ka muid jalatsitootjaid, kelle jalatseid ostame, lihtsalt Geoxi omade puhul teame, et need sobivad jala tüübile ja pole pidanud veel midagi tagasi saatma. Seda enam on soov neid just uuena osta, mu meelest on hea, kui laps saab uued jalatsid.

Vikingu alesid otsi Kaubamaja osturallilt, netipoodidest Alexandalexa ja Babyshop Mytoys.de müüb ka vikingut. Ja efootwear.eu, aga seal on valik väiksem.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.