Esileht Pereelu ja suhted Kas lasete lapsel/lastel neid teenindada. Vastus teemale: Kas lasete lapsel/lastel neid teenindada.

Postitas:

Vaadake naised, oma selgroog tuleb sirge hoida lõpuni välja. Oma sõnade taga tuleb seista ka siis, kui on ebameeldiv ja oma lapsed hakkavad suguküpseteks saama. Ma ei ole õel ega pahatahtlik, kuid see on elu, kus läbi sõrmede vaatamist ei saa aktsepteerida. Millal poisslapsi siis veel kasvatada kui mitte nüüd ja praegu? Veel EILE pidi mees naisele elamispinna vaatama, lapsele raha muretsema, naisele toidud valmistama, koristama, kameeloniga jalutamas käima, hoolimisest ja kätel kandmisest rääkimata. Mis täna siis juhtus!
Mure on ju täiesti reaalne, me ju ei taha, et siin oleks paari aasta pärast mingi naine kurtmas, kuidas ta peab jobust tölli teenindama ja too oskab ainult ropendada ja röhitseda.

Kuidas teemaalgataja saamatu on? Ei mõista. Tal on tänu ühisele beebile kõige suurem õigus ülalpidamist ja katust saada, seda nii endale kui ka beebile. Kakao ei ole vältimatu vajadus ja võimalik, et selles peres tuleb kakao joomine aastateks edasi lükata.

0
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.10 15:50; 19.10 17:01;
To report this post you need to login first.