Esileht Kodunurk Kas (väga) kallis köögitehnika tasub end ära? Vastus teemale: Kas (väga) kallis köögitehnika tasub end ära?

Postitas:

Oleneb ju, kui suur kokkaja sa oled. Minul on udupeen tehnika, aga kuna me kodus eriti ei kokka, siis tehnika seisab korras ja terve, samas kui ekspluateeriks seda iga päev, siis kindlasti amortiseeruks kiiremini. Meie valisime pigem disaini ja muude sobivate parameetrite pärast. Suurem kodune vaaritamine sai läbi ~ 4-5 aastat tagasi, kui viimane laps oma elu peale läks. Nüüd käime pigem väljas söömas, tellime koju toitu, ostame valmis kraami ja pidude ajal käib catering. Kui kogu pere koos, küpsetab keegi neist mingeid nikse-näkse-kooke, muidu võib pliit või praeahi nädalaid niisama seista.

Seega otsusta, kui tihedat kasutust su tehnika leiaks. Odavate käkkidega ise küll enam tegemist teha ei taha, olgu siis kas või minimaalslne kasutussagedus. Lihtsalt kui ikka pliit ei lähe kuumaks ja steik seal pigem keeb, siis otsustaksin mina kallima ja võimsama masina kasuks. Mingit ahjuküürimist ka ei soovi, ikka pürolüüsfunktsiooniga ahi olgu. Mikrouuni kasutab noorem laps á la või sulatamiseks koogi jaoks või oma kakaopiima soojendamiseks. Rohkem kasutame kohvimasinat, veekeedukannu, jäätegijat (no see siis külmkapiga koos muidugi), salatite hakkimiseks kombaini, sügisandidele marjakuivatit. No sihukest väiksemat köögitehnikat.

+3
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.