Esileht Rasestumine ja lapse ootamine IVF märts-aprill Vastus teemale: IVF märts-aprill

Postitas:

Mai Kelluke, palju õnne, et kogu aeg on paha olla ja naudi! 😉 Nii kaua oodatud, eks. Ämmaemanda juurde kindlasti põnev minna! Kui kaugel su rasedus juba on?

Minul oli siis kolme stimuleerimise rekord täna – 17 munarakku 17 folliikulist. Ega mul munarakke pole kunagi väga vähe olnud, esimesel korral 10, siis 14. Lihtsalt kvaliteet on kehv, esimesel korral ei saanud midagi külma, teisel korral läks 3 külma. Esmaspäeval siis selgub, kuidas sel korral. Aga no hea ikka, et nii palju rakke oli.

Minu jaoks on ainus huvitav asi (no peale tulemuse) punktsiooni juures narkoos, sest see on lihtsalt nii veider. Ja omamoodi põnev ka. Anestesioloog juhendas täna kedagi ja nii sain kuulda, et nad süstisid vähemalt 5 eri ravimit. Iga kord on natuke erinev tunne olnud, vahel justkui maailma sügavaim uni, vahel mingi virrvarr igapäevaelust. Aga see ärakukkumise hetk on omamoodi nauditavgi. Ärkamine muidugi enam mitte, aga nii lühikese narkoosiga pole ka väga hull.

Ühel naisel oli veel punktsioon täna, nii et mõned ikka toimetavad.

Siirdamise osas öeldi, et enne 10. maid ei toimu kindlasti midagi. Paluti arstiga ühendust võtta, kui mul uus tsükkel hakkab.

jooksja – 10 folliikulit on väga hea tulemus, ehk on mõned juurdegi tekkinud! See tähendab et on valikut ????

Kas arst on midagigi selles osas öelnud, et millal võiks siirdamine toimuda, juunis… ?

Minul läheb hästi, see tähendab et kogu aeg on paha olla ????

Esmaspäeval lähen Pelgulinna ämmaemanda vastuvõtule, siis saab jälle sammukese edasi.

Nii armas ja aitäh sulle, et minuga kaasa rõõmustad! Mina jälle mõtlen et kuidas sinul läheb ja hoian pöialt et homne saak oleks hea.

+3
0
Please wait...
To report this post you need to login first.