Esileht Beebi ja mitmikud Laiem küsimus kärude kohta – miks vahetatakse nii kiiresti? Vastus teemale: Laiem küsimus kärude kohta – miks vahetatakse nii kiiresti?

Postitas:

Sest enamasti esimest vankrit/käru ostes proovitakse seda heal juhul poes natuke lükata või ei proovita üldse, aga see, mis päriselt meeldib ja sobib, selgub tavaliselt pärast mõningast kasutamist. Lisaks kogenematu kärutajana sa enamasti ei tea, mida sa tahad. A la, arvad et tahad suurt õõtsa-õõtsa tanki, aga tegelikult elad linnas ja käid käruga peamiselt poes, kus sellisega ebamugav. Kärudega on selline asi ka, et päris ideaalset käru tegelikult ei olegi, mis oleks pika kaarvarjuga, saaks kasutada nägu ja selg sõidusuunas, reguleeritava lükkesangaga, suure pakikorviga, lihtsalt kokkupandav, kerge, hea vedrustusega, lapse jalatoega, käiks täislamavasse asendisse, iste poleks liiga püstine või liiga lamav, mahuks sisse igast uksest, oleks vastupidav, mugav lükata, näeks hea välja ja oleks normaalse hinnaga ka. Enamasti pead oma tahtmiste ja reaalsuse vahel ikka mõne kompromissi tegema. Lisaks on erinevad näitajad inimestele erineva olulisusega, seega kui otsid kärusõltlastest erinevate kärude kohta tagasisidet, siis ikka keegi kiidab taevani ja kellelegi ei meeldi see käru üldse.

Lisaks kõigele eelnevale, osad vahetavad pidevalt kärusid, sest nad ongi sõltlased ???? ühel proual antud grupist oli umbes 1.5a lapsega olnud üle 100 käru, st ta ostis iga nädal uue. Sellistest pole vaja lasta ennast segadusse ajada.

+5
0
Please wait...
To report this post you need to login first.