Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Nipid kiiresti rasestumiseks Vastus teemale: Nipid kiiresti rasestumiseks

Postitas:

1. Tunne oma keha. Pole ühtki OV testi teinud. Esimene rasedus 1. katsel, teine rasedus 1. katsel, kolmas rasedus 5. katsel (lõpetasin samal ajal imetamist, st keha ei pruukindki veel päris kaasa töötada), neljas rasedus 1. katsel. Tunnen oma tsüklit ja tean arvestada selle järgi umbes. Mitte päevapealt, aga umbes. Ei looda ühele kindlale päevale kuus, et “nüüd on Ov ja nüüd seksime ja ülejäänud aja ei seksi”.

2. Ole viljakas :O Just täpselt nii. Kui sul on viljakusega probleeme, siis võid teha palju OV teste tahad. kahjuks seda väga mõjutada ei saa ise.

3. Tee lapsed viljaka mehega :O Just täpselt nii. Ükskõik kui viljakas sa oled ja kui hästi oma keha tunned ja OV teste teed, kui mehe spermatosoidid passivad niisama ühe koha peal, ega siis ei tule ka rasedust.

4. Olge omavahel geneetiliselt sobivad. Munarakk võib viljastuda, aga alati ei pesastu. Sellel võivad olla geneetilise sobimatusega seotud põhjused, viljastunud munarakk on algusest peale kõlbmatu

Nii et, et kiiresti rasestuda, peate lihtsalt mehega olema piisavalt viljakad ja siis juba tõesti piisab “õigel ajal” seksimisest. Kõlab ehk karmilt. Aga kui ikka kuudeviisi pole õigel ajal seksimisest kasu olnud, peaksite ikka mõlemad arsti juurde pöörduma probleemi selgitamiseks.

+2
-2
Please wait...
To report this post you need to login first.