Esileht Ilu ja tervis Tervisliku elulaadiga naine saab esimese lapse hiljemalt 25 sünnipäevaks! Vastus teemale: Tervisliku elulaadiga naine saab esimese lapse hiljemalt 25 sünnipäevaks!

Postitas:

Mida ma just lugesin?!

25a pole enamusel kodugi. Heal juhul oled lapse isaga selleks ajaks koos olnud paar aastat. Et siis pärast on hea alimente nõuda?

Laps tuleb teha siis, kui oled oma partneris kindel, kui sul on koht, kuhu laps sünnitada, kui sul on võimalus ta üles kasvatada ja harida. Vähestel on see enne 25a saamist olemas. Ära üldista. Mõni 40 aastane jõuab ka rohkem, kui mina ja mul on selle vanuseni veel rohkem, kui 10a minna!

Ükski partner ei ole 100% kindel ja vanusest see ka ei olene. Mõnel on ka 20 aastaselt kindel kodu olemas. Mina olin 21 aastaseks saades juba 2 aastat tööl käinud. Kui sina alles emmega elasid ja temalt taskuraha küsisid, siis tõesti. Endale peaks ka aru andma tervise suhtes ja arvestama ka seda, et jõuaks lapsed täisealiseks kasvatada ja ka lapselapsi näha saaks. Aga muidu lastesaamine pole ka kohustuslik, et kui õigel ajal ei tahtnud, siis äkki ei peagi punnima ka vanast peast. Me elasime päris pikalt koos ja neid alimente pole ma näiteks kunagi nõudnud. Kasvatame 50/50 ja oleme sellega palju targemad kui mõni 40-ne kiuslik ja kättemaksuhimuline lapsevanem. Keskeas esiteks juba inimesed muutuvad. Naised muutuvad tigedamaks, väsivad ka rutem ja meestel saabub keskeakriis. Kes ja kuidas siis kenasti koos elab ja titeaega naudib.

+11
-46
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 10.01 00:57; 10.01 01:43; 10.01 05:40; 10.01 11:36;
To report this post you need to login first.