Kas olete leidnud head heeringat meie kaubandusvõrgus? Mõtlen pakendatud. Soovitavalt õlivaba.
Olen erinevaid läbi proovinud, aga mahedat, suussulavat ei ole seni suutnud leida.
Kas olete leidnud head heeringat meie kaubandusvõrgus? Mõtlen pakendatud. Soovitavalt õlivaba.
Olen erinevaid läbi proovinud, aga mahedat, suussulavat ei ole seni suutnud leida.
Saad aru, et sinu mahe ja suussulav (heeringas??) on sinu isiklik subjektiivne hinnang ja ei pruugi teiste inomeste “headega” kokku minna?
Saad aru, et sinu mahe ja suussulav (heeringas??) on sinu isiklik subjektiivne hinnang ja ei pruugi teiste inomeste “headega” kokku minna?
Jah, saan aru!
Kui keegi viitsib “oma hinnagu järgi” head heeringat soovitada, siis olen jätkuvalt ootel…
Tallinnas saab turgudelt kalalettidest head heeringat (marineeritud fileesid, värske heeringas, mida on kerge fileerida ja oma maitse järgi soolata).
Kas olete leidnud head heeringat meie kaubandusvõrgus? Mõtlen pakendatud. Soovitavalt õlivaba.
Olen erinevaid läbi proovinud, aga mahedat, suussulavat ei ole seni suutnud leida.
Vici õlita soolatud heeringafilee on mulle vahel küll väga maitsenud. Kalafilee pakendis ongi selline toode, et selle maitse varieerub väga sõltuvalt tooraine rasvaprotsendist. Tööstused saavad eri aegadel püüdjatelt/vahendajatelt erineva suuruse ja rasvaprotsendiga fileed ja seda nad ka soolavad, pakendavad ja müüvad. Nii et sama toode kaupluses võib olla vägagi erineva maitsega. Ja heeringa maitse sõltub vägagi palju kala suurusest.
Ma vist vähenõudlik, ei ole veel halba heeringat saanud.
Üldiselt ma heeringasööjana ei ostagi pakendatud heeringat, eriti mitte neid vaakumis või kile-plastikpakendis. Eriti mitte õliga heeringat, sest heeringal on oma rasvasus olemas ja seda õliplönni ei soovi. Nii et meie valik on soolvees nö ulpivad heeringad või nahaga fileed, mida siis osta saab letist. Need on alati normaalsed, va juhul, kui need ei ole liiga vanad. Aga seda peaks ka saama peale vaadates või küsides tuvastada.
Üldiselt ma heeringasööjana ei ostagi pakendatud heeringat, eriti mitte neid vaakumis või kile-plastikpakendis. Eriti mitte õliga heeringat, sest heeringal on oma rasvasus olemas ja seda õliplönni ei soovi. Nii et meie valik on soolvees nö ulpivad heeringad või nahaga fileed, mida siis osta saab letist. Need on alati normaalsed, va juhul, kui need ei ole liiga vanad. Aga seda peaks ka saama peale vaadates või küsides tuvastada.
Aitäh! TA olen. Mul on ka pigem letist ostetud heeringaga head kogemused. Mõtlesin, et kas on ka juba puhastatud häid heeringaid.
eriti mitte neid vaakumis või kile-plastikpakendis.
Mina ei osta neid pakendi pärast. Maitse võib hea olla, aga seda pakendit pole võimalik ilma abivahenditeta avada ega säilitada. Miks ma pean poest ostetud toote kuhugi ümber villima, et seds tarbida saada? Täpselt sama asi on torukohupiimadega: kui sama tootja saab teise artikli (nt kodujuustu) normaalsesse taassuletavasse ja iseseisvalt püsti seisvasse topsikusse toota, siis miks seda kohupiima ei saaks? Topsikut saab ka taaskasutada, seda kilet ju enam mitte. Torust toote väljasaamine on ka…ise teate ju kui lihtne, puhas või meeldiv tegevus.
Seega mina ostan kas lahtist heeringat v kohupiima oma taarasse v normaalsetes topsikutes/purkides asju. Teatavasti klient hääletab ju jalgadega.
Heeringast: mulle meeldib Kaluri klaaspurgis heeringas (klassikaline ja suitsumaitsega).
Mina olen ostnud Vici suitsumaitsega heeringat, pakendile ei pööra tähelepanu.
Kas olete leidnud head heeringat meie kaubandusvõrgus? Mõtlen pakendatud. Soovitavalt õlivaba.
Olen erinevaid läbi proovinud, aga mahedat, suussulavat ei ole seni suutnud leida.
Selver. Kalaletis lahtine.
Üldiselt ma heeringasööjana ei ostagi pakendatud heeringat, eriti mitte neid vaakumis või kile-plastikpakendis. Eriti mitte õliga heeringat, sest heeringal on oma rasvasus olemas ja seda õliplönni ei soovi. Nii et meie valik on soolvees nö ulpivad heeringad või nahaga fileed, mida siis osta saab letist. Need on alati normaalsed, va juhul, kui need ei ole liiga vanad. Aga seda peaks ka saama peale vaadates või küsides tuvastada.
Aitäh! TA olen. Mul on ka pigem letist ostetud heeringaga head kogemused. Mõtlesin, et kas on ka juba puhastatud häid heeringaid.
See nahaga filee lahtiselt soolvees ongi puhastatud.
Meie pere lemmikud:
https://www.selver.ee/heeringafilee-suitsumaitseline-kapten-grant-240-g
https://www.selver.ee/heeringafilee-maitsetaimedega-olita-kapten-grant-190-g
Saad aru, et sinu mahe ja suussulav (heeringas??) on sinu isiklik subjektiivne hinnang ja ei pruugi teiste inomeste “headega” kokku minna?
Jah, saan aru!
Kui keegi viitsib “oma hinnagu järgi” head heeringat soovitada, siis olen jätkuvalt ootel…
Mis siin enam soovitada, kui sul ju kõik proovitud ja ei sobinud ???? mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Kas olete leidnud head heeringat meie kaubandusvõrgus? Mõtlen pakendatud. Soovitavalt õlivaba.
Olen erinevaid läbi proovinud, aga mahedat, suussulavat ei ole seni suutnud leida.
Selver. Kalaletis lahtine.
Sama siin, Selveri lahtine marineeritud heeringas, ei ole kordagi pettunud olnud.
Mis siin enam soovitada, kui sul ju kõik proovitud ja ei sobinud ???? mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Päriselt on sul selline huvi ja viitsisid midagi nii imelikku siia toksida? Mida see amet sulle küll ütlema peaks? Või inimese vanus, kes soovib head kala?
Ma tahaks sama küsida vürtsikilu kohta. Milline siis parim on? Proovisin suht laiskusest ära kõik vaakumis fileed ja puhastatud kalad, lõpuks ka ühe plekk-karbis puhastamata kilu, no ükski polnud maitsev. Millist ostate?
Mis siin enam soovitada, kui sul ju kõik proovitud ja ei sobinud ???? mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Ma tahaks sama küsida vürtsikilu kohta. Milline siis parim on? Proovisin suht laiskusest ära kõik vaakumis fileed ja puhastatud kalad, lõpuks ka ühe plekk-karbis puhastamata kilu, no ükski polnud maitsev. Millist ostate?
Kui toode ei maitse, milleks üldse seda tarbida? Leidub ikka imelikke inimesi.
Mis siin enam soovitada, kui sul ju kõik proovitud ja ei sobinud ???? mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Lihtsalt küsin. Kas sa oled seesama, kes kunagi siinsamas kodunurgas kukkus räuskama, kui keegi küsis soovitusi hea teki soetamiseks? Siis oli ka umbes sama a la, kuidas inimene on nii loll ja ise ei tea, milline on hea ja mugav tekk?
mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Naine, 52. Raamatupidaja.
Mis see info sulle nüüd annab? Või, mis järelduse minu kohta teed?
mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Naine, 52. Raamatupidaja.
Mis see info sulle nüüd annab? Või, mis järelduse minu kohta teed?
Seda mõtlesingi, et ega ometi 20-30-aastased juba ei vingu mingi heeringa üle????
Mis siin enam soovitada, kui sul ju kõik proovitud ja ei sobinud ???? mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Päriselt on sul selline huvi ja viitsisid midagi nii imelikku siia toksida? Mida see amet sulle küll ütlema peaks? Või inimese vanus, kes soovib head kala?
Ma tahaks sama küsida vürtsikilu kohta. Milline siis parim on? Proovisin suht laiskusest ära kõik vaakumis fileed ja puhastatud kalad, lõpuks ka ühe plekk-karbis puhastamata kilu, no ükski polnud maitsev. Millist ostate?
No kui sind päriselt ka huvitab, siis vastan kilu kohta 🙂 Ükski puhastatud vürtsikilu filee ei kõlba. Söödavad on ainult need, mida tuleb ise puhastada, kuigi nende puhul sõltub ka vahel partiist. Mina valin alati sellised, mis on kõige kauem karbis seisnud, siis on piisavalt pehmed ja maitsestunud. Tootja siin väga palju rolli ei mängigi. Head isu!!!! 🙂
Mis siin enam soovitada, kui sul ju kõik proovitud ja ei sobinud ???? mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Päriselt on sul selline huvi ja viitsisid midagi nii imelikku siia toksida? Mida see amet sulle küll ütlema peaks? Või inimese vanus, kes soovib head kala?
Ma tahaks sama küsida vürtsikilu kohta. Milline siis parim on? Proovisin suht laiskusest ära kõik vaakumis fileed ja puhastatud kalad, lõpuks ka ühe plekk-karbis puhastamata kilu, no ükski polnud maitsev. Millist ostate?
No kui sind päriselt ka huvitab, siis vastan kilu kohta ???? Ükski puhastatud vürtsikilu filee ei kõlba. Söödavad on ainult need, mida tuleb ise puhastada, kuigi nende puhul sõltub ka vahel partiist. Mina valin alati sellised, mis on kõige kauem karbis seisnud, siis on piisavalt pehmed ja maitsestunud. Tootja siin väga palju rolli ei mängigi. Head isu!!!! ????
Mul vastupidi. Kilud peavad olema krõmpsud, nii et näppude vahel puhastades ära ei lagune ega lödiks ei muutu. Ja neid lödisid on ikka saadud karpi avades päris palju. Abikaasa nimetab neid mädand.
Mis siin enam soovitada, kui sul ju kõik proovitud ja ei sobinud ???? mind päriselt täiega huvitab milline inimene (sugu, vanus, amet) kirjutab sellise postituse????
Päriselt on sul selline huvi ja viitsisid midagi nii imelikku siia toksida? Mida see amet sulle küll ütlema peaks? Või inimese vanus, kes soovib head kala?
Ma tahaks sama küsida vürtsikilu kohta. Milline siis parim on? Proovisin suht laiskusest ära kõik vaakumis fileed ja puhastatud kalad, lõpuks ka ühe plekk-karbis puhastamata kilu, no ükski polnud maitsev. Millist ostate?
No kui sind päriselt ka huvitab, siis vastan kilu kohta ???? Ükski puhastatud vürtsikilu filee ei kõlba. Söödavad on ainult need, mida tuleb ise puhastada, kuigi nende puhul sõltub ka vahel partiist. Mina valin alati sellised, mis on kõige kauem karbis seisnud, siis on piisavalt pehmed ja maitsestunud. Tootja siin väga palju rolli ei mängigi. Head isu!!!! ????
Mul vastupidi. Kilud peavad olema krõmpsud, nii et näppude vahel puhastades ära ei lagune ega lödiks ei muutu. Ja neid lödisid on ikka saadud karpi avades päris palju. Abikaasa nimetab neid mädand.
No see maitse asi jah, mulle meeldivad need mädanenud 🙂 Aga kui sobivad krõmpsud, siis ju valik lai, minu jaoks on enamus liiga toored.
No see maitse asi jah, mulle meeldivad need mädanenud ???? Aga kui sobivad krõmpsud, siis ju valik lai, minu jaoks on enamus liiga toored.
See on vist nii, et kes tahab natuke kõvemaid, tema saab pidevalt neid ülipehmeid ja kes otsib pehmeid, temale satuvad kõvemad 🙂
Olen ka ise harva teinud ja siis saan sellised tugevad, isegi välja on tulnud.
Mulle need puhastatud ja fileeritud tunduvad täiesti maitsetud, seda õiget vürtsikilu maitset pole. Karpidel on ka vahe, olen väga hea vürtsiseguga ja parajalt laagerdunud kilu saanud, aga pole aimu ka, kes tootja oli. Täiesti tuima ja peaaegu ainult “soolamaitseline” sattus ka ette.
Kilu tuleb ise soolata, kui head tahad.
Heeringast ainult lahtine “tünnisoolaheeringas”, mida ise puhastada. Muu pole ikka see, lisandid, õlid jms rikuvad maitset. Milleks ülirasvast kala veel (viletsas) taimeõlis leotada? Vici uut ilma õlita kalafileesid olen vähe proovinud, ei anna hinnagut.
Kõige normaalsem vürtsikilu on ikkagi Viru Ranna Tallinna kilu: https://www.selver.ee/tallinna-kilu-fileed-viru-rand-100-g
Söödavad on ainult need, mida tuleb ise puhastada, kuigi nende puhul sõltub ka vahel partiist. Mina valin alati sellised, mis on kõige kauem karbis seisnud, siis on piisavalt pehmed ja maitsestunud. Tootja siin väga palju rolli ei mängigi. Head isu!!!! ????
Ei, see sõltub tootjast. Eestis on ainult 1 õige Tallinna kilu- https://www.selver.ee/tallinna-kilud-kaluri-250-g
Mul on ka tunne, et sõltub tõesti tootjast ja maitseainete segust, mida on kasutatud, mitte ainult laagerdumise ajast.
Lihtsalt küsin. Kas sa oled seesama, kes kunagi siinsamas kodunurgas kukkus räuskama, kui keegi küsis soovitusi hea teki soetamiseks? Siis oli ka umbes sama a la, kuidas inimene on nii loll ja ise ei tea, milline on hea ja mugav tekk?
See on Jälkur jah.