RE: IVF- ikate jaanuari 3. nädal
Tere kallid kaasvõitlejad!
Girl- kuidas veretest läks? Anna palun endast märku!
Triinu72- mis seis sinul on? Minu pöidlad sulle igatahes!!
Sulla- tore sinust taas kuulda! Hoian sulle pöidlad veebruari hüsteroskoopiaks! Loodetavasti leitakse selle käigus mingisugune seletus asjale ja saab keha n.ö. ära timmitud enne uut katset! Ole tubli!
Mariska- kuidas sinul asjalood? Kas keha on nüüdseks puhastuma hakanud? Hoian sulle pöidlad, et see kõik saaks kiiremas korras ühele poole! Pai sulle!!
Suitsutoru- nii et peagi-peagi läheb põnevaks 😉 Juba järgmisest nädalast süstid! Juhuu! Mina võtsin ainult punktsiooni päeva vabaks aga mul ka selline töö, et käin ja ajan asja omas graafikus 🙂 Nii et keegi ei uuri ja puuri 🙂 Aga talita nii, kuidas endale tundub. Kui aru andmine on nats ebamugav, siis ei ole ju paha mõte väike puhkus välja võtta 😉 Kulub teine kindlasti marjaks ära.
Kerdaliina- süstid võid praegu ära osta aga keegi ei keela ka hiljem. Aga ära kindlasti viimasele hetkele jäta! Hinnavahet pole uurinud… see on tegelikult täitsa põnev! Samas jälle on tegemist nii kallite rohtudega, et Tallinnaski neid ainult üksikutes apteekides. Minule on alati öeldud, et pean süstima õhtul 22-23 vahel. Aga see on kindlasti individuaalne. Hästi oluline on, et süstid iga päev täpselt samal ajal (no vast 15 min kõikumist on ok, aga hea oleks kui mitte rohkem). Edu sulle igatahes!!
Wair- mul otseselt selle tsiteerimise vastu pole midagi :))) Aga see võib ajada mõned käod tõenäoliselt veel rohkem tagajalgadele :)))) Neid ju ette ei tea 😉
Katakiisu- kas sina olid too naine, kes jäi arstile hiljaks? :))) Kui jah, siis me tõesti kohtusime. Sina tulid tohutu tormamisega, mina vist istusin üsna hapu näoga, sest mul oli JUBE!!! põis :))) Nii kui õde mind kutsuma tuli, palusin esimesena, et pean siiski natukenegi pissima. Nii et ei tasu seda põit ikka ülearu täis juua 😉 Aga nüüd ikkagi nendest tsüstijuurikatest!! No tundub, et ma pean posima nüüd hakkama, ausalt! Kujutan ette, et see võtab ikka täitsa nõutuks ja haiget teeb see kindlasti. Ega keha vastu vist ei saa… tuleb talle anda natuke aega kogumiseks ja siis juba uue hooga edasi. Kalli sulle ja jään ikka sind ühel või teisel ajahetkel järgi ootama 😉 Ja ega minulgi ju mingeid garantiisid õnnestumiseks pole, nii et mine tea, jõlgume siin veel jälle varsti-varsti käsikäes 🙂 Ole tubli ja ära meie pundist kuhugi kao, eks!
Pisimamps- need ju tõesti head uudised! Juba veebruaris uus katse!! Ja oh eks see hirm näpistab meid kõiki vahest. Aga julge hundi rind on rasvane;) Nii et pole midagi, lähme vapralt oma saatustele vastu! Hakkan sulle siis juba vaikselt pöidlaid hoidma 🙂
Inta2- oi-oi, ja lähebki trall lahti! No igatahes hoian sulle usinasti varbad ja pöidlad krussis. Ja mammudele ka tervitused! Et nad tublid oleksid 😉 Palun nüüd siis pidevat reportaa¸i 😉 Ole tubli!
Liskake- sind mõõdetakse vist suisa 70 korda, enne kui asja kallale asutakse:) Aga see on super! Pea siis ikka vastu 😉
Minul siis seis selline, et täna käisin siirdamisel 😉 Kokku viljastus 10-st munarakust 7, aga üks neist oli selline nigela jagunemisega, et seda otsustati külma mitte panna. Nii et külma siis lõpuks 4 tk. Kvaliteet pidi olema väga hea, aga eks seda õnnestumist mõjutab veel sada muud olulist nüanssi. Limaskest oli natuke kehvake aga seda nüüd üritame 6 tbl Estrofemiga päevas parandada 🙂 No eks nüüd näib, mis saab. Arsti arvates nagu kõik peaks olema tip-top. Nii et ta juba ütles ära, et kui nüüd ka ei õnnestu, siis ootab hüsteroskoopia ees 🙂 Äkki nüüd keha hakkab suurest hirmust tööle :))) Eks näis. No igatahes loodan ja praen siis nüüd kuni 1. veebruarini :))) Kerge see ei saa olema …
Tervitused kõigile! Ma lähen nüüd tuttu ära :))) Täna kohe eriline öösorr 😉