RE: kas külmapühad?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Minu laps (Tln-st) nt teatas eile, et ema ei pea kooli minema, kui kraadiklaas näitab -20 ja mida ta ka näitas.
selle peale kui ma ütlesin, et kuna sind viiakse autoga ja pärast tulen bussipeatusesse autoga vastu hakati jonnima ja pirtsutama, et tema peab nüüd ainukesena koolis olema, KEEGI teine ei lähe jne.
Siis mõtlesin küll, et miks peale see täpsemalt reguleeritud tõesti, et maakohtades ainult on külmapühad.
Minu meelest Tln-s ei käi keegi enam ühistranspordiga koolis või kui käibki, siis andke andeks kuni 500m saab ikka kõnnitud ju?!
Kuidas need lapsed tänapäeval nii hädad on?!
Vanasti polnud peale villaste sokkide ja kinnaste muid \”soemaid riideid\” olemaski, tänapäeval võid ju lausa el. soojendusega saapad osta, aga näed, ikka on külm.[/tsitaat]
hädad jah, mul laps täna üksi klassis, tegu 6. klassiga. Ilmselt ei ole see mitte otseselt külmakartus vaid, et on antud võimalus kodus olla. Selline vanus lihtsalt, et iga puudumise võimalust kasutatakse ära. Ilmselt istub homme samuti kodus ja keeldub minemast, sest ei taha üksi tola olla, kuigi saan autoga viia ja tuua.