Mina olen isata kasvanud ja see ei olnud egas ole siiani eriline draama. Isa lihtsalt lasi teisega jalga. Kuna minu ema on naise sitkuse musternäide, oli ja on ta mulle suurepärane eeskuju.
Kõik on kinni suhtumises. Kui ikka väga last soovid, ei maksa seda printsi valgel hobusel ootama jääda.
Mul tuttav elas aastaid mehega,kes lapsi ei soovinud, kuid kellel endal juba 1 laps oli. Nüüd aasta tagasi läksid lahku, tema lastetu ja kell tiksub kuklas ning raisatud palju väärtuslike aastaid.
Samuti kaalub lihtsalt kellegiga lapse tegemist ja siis üksi üles kasvatamist ning isegi adopteerimist.
Teatud vanuses tuleb ka elukogemuse põhjal arusaam, et seda mister täiusliku ei ole olemas ja egas ka ise täiuslik ei ole.
Tore kui leiad partneri, kellega klapid ja kelle väikeste kiiksudega lepid. Peaasi, et koos mõnus ja tore on, tunned end armastatuna ja ise ka meest armastad.
Täisulik meist ei ole keegi.
Kindlasti ei maksa enda aega valedele inimestele raisata ja loota, et ta ühel heal päeval muutub või meelt muudab pere loomise suhtes- raisatud aeg.