Sõltub mida aga hommikul nt pannkooke või praeroog vähemalt 1x päevas nii et jah potte maksimaalselt 1-2 päevas.
Sul tuleb potte 1-2 päevas, aga käivitad oma 45cm masina kord 2-3 päeva tagant. Ehk siis lisaks muudele nõudele on sul seal ka vähenalt 2 potti. Osav!
Soovitan potid masinasse panna samapidi nagu nad pliidile käivad – nii saad need veelgi efektiivsemalt taldrikute ja tassidega täita.
Su probleem näib olevad lisaks nõude vähesusele ka ruutmeetrite vähesus. Mida rõõmustavat peaks olema selles, et sain nõusid vähemaks? Mul on väga hea meel just selle üle, et mul on mitu komplekti ilusaid kvaliteetseid funktsionaalseid nõusid. On korralikud eri suuruses potid, palju ilusaid ühesuguseid suuri taldrikud ja kausse, kohvitasse, alustasse, pokaale. Kui mul on 4 taldrikut masinas ja tahan sööma hakata, siis ma ei pea neid sealt välja õngitsema ja käsitsi pesema hakkama vaid võtan sahtlist järgmised puhtad. Ma ei pea käima päev otsa mingi ühe räämas kohvitassiga kraanikausi vahet, vaid saan endale lasta kohvi puhtasse tassi jne.
Mul on ka piisavalt nõusid ära muretse! Mina aga üledimensioneeritud nõudepesumasina jaoks endale nõusid ei soeta ja elan asjadega mida mul tõesti tarvis on. Aga mitut serviisi ma kodus hoida ei taha, sest niisugusest varumisest läheb mul süda pahaks. Mitte ainult pesemine vaid ka sorteerimine, riiulis hoidmine jne.
Kas sa nüüd tegid kaugdiagnoosi et mul on 4 taldikut? Kahjuks panid sa mööda ja ka kohvitasse on mul mitu ja 2-3 päeva tagant kogub neid masinasse umbes 10. Ka kohe ei tea kuidas sa selgeltnägijana oskasid öelda, et ma musti nõusid masinast õngitsen ja käega pesen, sest ka seda ei juhtu.
Ja seda et ma ilmselt osavalt oskan masinat laadida on tõsi, ilmselt ei ole see oskus väga levinud? Kas ongi raske 2 potti 45cm masinasse soetada?
Suurem/rohkem ei ole kogu aeg parem.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt 19.03 10:29; 20.03 17:32; 20.03 17:38; 20.03 17:59; 20.03 22:02; 20.03 22:29; 20.03 23:27; 22.03 09:16; 22.03 11:25;