Loogika ongi selles, need mehed kellega naine viitsib aastaid visiitsuhet arendada, on juba nii targad ja nad ise ei panusta suhtesse mingil moel, nad lihtsalt tarbivad seda naist kuni naine ise ära tüdineb. Kui mingi suhe algab, on vähemalt ühe kuuga selge, kas sellest areneb mida tõsist või mitte. Sellepärast sellised visiitsuhtes olevad naised ongi rändkarikad ja kui palju perekoolis selliseid naisi on, kui uhked nad on. Aga kui nad leiavad tõelise mehe nö tõelise suhte, siis mees saab kingiks mingi karika, need eelmised muigavad kui näevad seda paarikest tänaval kudrutamas. Kaks aastat keppisin seda naist ja naine ei läinud minema ka, näed sina mees ostad talle lilli, sõrmuseid ja viid reisile…
See on kummaline kommentaar. Vanaaegse mõtteviisiga. Mees tarbib naist, naine on rändkarikas. Kas võib olla ka vastupidi, et naine tarbib mees ja mitte selles mõttes, et mees on rikas vana päss? Võib olla ka nii, et on kena 30ndates naine, kes on mehest lahku läinud, laps või paar on ka. Ei otsi hetkel tõsist suhet, aga füsioloogilised vajadused on ja on üks 25-aastane töökaaslane, kes on naisest huvitatud. Seksib selle mehega paar korda nädalas – kes keda ära kasutab? Kas on võimalik, et kumbki ei kasuta teist ära, vaid on tegemist mõlemaid pooli just sel kujul rahuldava suhtega?
Või kui mul oli 20ndates paar aastat kestnud suhe mehega, mis lõppes minu poolt ja nüüd näen seda mees oma abikaasaga poes, kas siis peaksin mõtlema: näe kaks aastat keppisin seda meest ja mees ei läinud minema ka, näed sina naine sünnitasid talle lapsed, teed talle süüa ja naerad ta naljade peale, aga mulle ta ei kõlvanud. Ja et siin nagu tunnen ennast paremana sellest naisest?
Iga hetk ei ole vaja tõsist suhet, ka naistel mitte. Ma arvan, et nooruses on kõik suhted paratamatult ebatõsised. Üksikud erandid välja arvata, siis kooliaja kallimatest üldjuhul paare ei saa. Või kui saab, jäävad kokku ütleme 20 aastaks, siis keskeakriisis lähevad ikka lahku. Seepärast tuleks tõsiselt võtma hakata alles suhteid, mis tekivad 25+ vanuses. Enne seda on lihtsalt elu ja vastassugupoole tundmaõppimine. Aga panustatakse ka neisse suhetesse ju. Tänapäeva iseteadlik naine võib vabalt olla suhtes, millest ta teab, et sel tulevikku pole. See on nagu lähed matkale ja kohtud rajal toreda mehega ja kõnnite temaga paar kilomeetrit koos. Ka sellised partnerid, kes ei jää elu lõpuni sinu kõrvale, annavad sulle palju ja on olulised inimesed sinu eluteel.