Kuna eelmine teema läks juba liiga pikaks, siis teen uue teema.
Siia saab postitada oma retsepte ja linke söökide-jookide kohta.
Teema: Mida te täna süüa teete?
no kui sa büreed teed, siis selle vastu vaevalt, et keegi saab…
Kõigepealt parandan vead ära- püree ja riisihelbepuder. Vabandan, kui tegu on mingi spets suure riisihelbega, millest terve pere söönuks saab.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] büree [/tsitaat]vat see on huvitav asi jah, polegi elus varem saanud
aga nedest magustoitudest pea alati söögikorra järel… ja siis treite teemdasid, et perse suur, ylekaalulisus ja PK aidake aga… milleks te neid teete ja sööte? mõttetud ju
Oi nüüd sa hakkad oma büreega siin saama 😀
Mina ise teen täna liha juurikatega süte peal ja magustoiduks vaatan, kas pubertit või lumepallisuppi. Oleneb, kumba lapsed soovivad.
muskaatkõrvitsakarri riisiga.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
vat see on huvitav asi jah, polegi elus varem saanud
aga nedest magustoitudest pea alati söögikorra järel… ja siis treite teemdasid, et perse suur, ylekaalulisus ja PK aidake aga… milleks te neid teete ja sööte? mõttetud ju[/tsitaat]Mina teen magustoitu nädalas korra või paar ja olen ise kasvanud ka nii üles. Pole ma jäme kuskilt otsast.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Oi nüüd sa hakkad oma büreega siin saama 😀
pubertit või lumepallisuppi[/tsitaat]
Suure hirmuga on b-tähest hoidutud-
Pubekas sööb bubertit.
Bubert maitseb puberteedile.
tõsiselt viitsite nii korralikult süüa teha ja veel magustoit ka. Minu jaoks on juba kõva saavutus kui ma ala makarone keedan ja õuna ära lõigutan. Seega täna soendan eilset kana wokki, ostan poest midagi natuke juurde. Magustoiduks viinamarjad ja õunad.
Millal te ometi jõuate?
kuidas sa kartuli-porgandipüreed teha?
Soojendan eilset kapsahautist ja praen keedetud kartulid üle selle toidu kõrvale.
Lisandiks porgandisalat.
Magustoitu ei ole ette nähtud.
Kuid tõenäoliselt sööme veel mandariine.
Lapsele 1 sussi¨okolaadi (maksis 0.08 senti Rimis).
Vot nii.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Teen täna õhtusöögiks ahjukala,porgandi-kartuli büree ja gratineeritud juurviljadega.
Magustoiduks mustikakisell riisihelbe pudruga.
Mida teie teete?[/tsitaat]
Sellist magustoitu meie peres küll mitte keegi ei sööks. Meil süüakse putru hommikusöögiks.
Magustoiduna tulevad meil kõne alla vaid koogid ja jäätised. Ja ¨okolaad. Juhul, kui neid kodus on. Kooki teen siis kui aega ja viitsimist on ning mitte kunagi ei ole see mingi kindla toidukorra osa.
Kisell jäi nüüd küll kahesilma vahele!
Esimeseks eelroaks pakun lõheampse (ciabatta, suitsulõhe ja tillioks).
Teiseks eelroaks pakun täidetud shampinjone (shampinjon, sinihallitusjuust ja peekoniviil).
Pearoaks on ahjulõhe aurutatud köögiviljaga (ahi, lõhe, aurutusmassin ja köögivili).
Magustoiduks pakun juustukooki.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Mina teen magustoitu nädalas korra või paar ja olen ise kasvanud ka nii üles. Pole ma jäme kuskilt otsast.[/tsitaat]noh, ma vötsin selle KORDUVA teema yldistades kokku, sest alati neis kui teemades loetletakse toite, on 99% POSTITUSTES löpetuseks \”ja magustoiduks…\”, seda ka argipäeva meyydes. ja tösi see on, et YLDISTADES syyakse ikka palju. kui loed, milliseid rammusaid roogi tehakse ja magustat juurde, siis eestlane kokkuvöttes sööb liiga (ja mittetäisväärtusikku toitu, a`la jahusoustid kartuliga ja koogid, jäätised moosiga otsa)
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]tõsiselt viitsite nii korralikult süüa teha ja veel magustoit ka. Minu jaoks on juba kõva saavutus kui ma ala makarone keedan ja õuna ära lõigutan.
Millal te ometi jõuate?[/tsitaat]
Me teeme iga päev süüa, tavaliselt mehega koos. Koju jõuame 17 paiku, tund-poolteid läheb ikka ära selleks.
Kokkamine on nagu teraapia minu meelest, aitab töömõtted peast ära saada ja hiljem lihtsam perele keskenduda.
Magustoitu tõesti ei tee, sest seda sööb laps ainult ja talle ostan midagi valmiskujul poest. Vahel tuleb tuju, siis keedan mustikakisselli 🙂
Aga vahel on paras leiutamine küll, sest mees mul kartulit ja pastat ei söö ning riisi ka ei armasta.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Teen täna porgandi-kartuli büree ja gratineeritud juurviljadega.
[/tsitaat]
Ma olen kindel, et büree kõrvale on kratineeritud juurviljad sobivamad.
Ma soojendan eilseid praekartuleid, leivakuubikuid lisan hulka. Hapukoort kõrvale. Magusaks võiks ühe virsikukompoti lahti teha.
Mina teen keedukartuleid, kana ja porru sinepikastet ja kõrvale riivitud punapeet. Magustoiduks rabarberikisell vahukoorega. Kõrvale värskeltpressitud apelsinimahl.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]tõsiselt viitsite nii korralikult süüa teha ja veel magustoit ka.Millal te ometi jõuate?[/tsitaat]
meil eile oli tuunikalafilee värske salatiga, mina keerasin salati kokku, mees praadis tuunikala, 1 minut mõlemalt poolt. Täiesti tervislik korralik toit, võttis koos laua katmisega 5 min.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Teen täna õhtusöögiks ahjukala,porgandi-kartuli büree ja gratineeritud juurviljadega.
Magustoiduks mustikakisell riisihelbe pudruga.
Mida teie teete?[/tsitaat]
Ma sulle veel teen Lukase õlut ja kogel-mogelit.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] Seega täna soendan eilset kana wokki, ostan poest midagi natuke juurde. Magustoiduks viinamarjad ja õunad.
Millal te ometi jõuate?[/tsitaat]
Soendad?
Ohissand… Kas sama kägu kirjutas pahandava teema, et naised ei loe \”tarku\” raamatuid?
Teen keedukartulit ja munapekikastet peedisalatiga. Magustoitu suurt ei armastata, aga kapis on valmis tehtud kohupiimakook.
[small]talent kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]
Soendad?
Ohissand… Kas sama kägu kirjutas pahandava teema, et naised ei loe \”tarku\” raamatuid?[/tsitaat]
Sa oled see, kes on perekoolis ära keelanud sõna \”soendama\” kasutamise?
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Teen keedukartulit ja munapekikastet peedisalatiga. Magustoitu suurt ei armastata, aga kapis on valmis tehtud kohupiimakook.[/tsitaat]
\”munapekk\”?
Oi, seda teemat lugedes sain naerukrambid
Mind väga huvitab, kuidas tehakse seda munakastet?
Endal täna menüüs ahjus valmistatud kanapoolkoivad (keefiri-tillimaitselised, otse poest) ja eelnevast päevast keedukartul (arvatavasti praen ära). kõrvale hiinakapsa-kurgi-tomati salat. magustoitu üldiselt ei tee, selleks on kommid, sokolaad, kohupiim kisselliga jne
Arvan, et selle udupeene nimetuse \”munapekikaste\” taga on kõige lihtlabasem munasoust, millele on lisandiks praetud peekon.
Eks lase käia, kui seda arvad. Peekon seal küll pole mingi lisand.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]no kui sa büreed teed, siis selle vastu vaevalt, et keegi saab…[/tsitaat]
muidugi ei saa, egas byree pole pyree, see on palju peenem värk, see on nii peen värk, et sinusugune sellest unistadagi ei oska:)
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Te ajate mind öökima!
[/tsitaat]
Ilmselt oled sa rase.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.