Esileht Kodunurk Tegin täna esimest korda sibula-küüslaugu “putru”

Näitan 5 postitust - vahemik 31 kuni 35 (kokku 35 )

Teema: Tegin täna esimest korda sibula-küüslaugu “putru”

Postitas:

lasen selle pisikese elektrilise purustajaga puruks ja kasutan.

Kas leiad netist lingi sellele väiksele purustajale? Või saaksid tootja ja mudeli kirja panna? Olen väga huvitatud.

Täpselt õigele ei leia. See sai kunagi mingist prismast või rimist ostetud ja läks hiljuti mul katki, nii et viskasin ära ja otsin isegi uut. Nüüd su küsimuse peale hakaksin otsima ja ledisn nt sellise

https://www.okidoki.ee/item/250ml-mini-kuuslaugu-ja-sibula-purustaja/10556606/

See võiks vist täitsa hästi sobida ka, umbes sama suur mul oli, see nõu oli umbes teeklaasi suurune.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 19.06 13:05; 20.06 22:01; 20.06 22:04; 21.06 10:55;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Sa ära mõtle, vaid pigem too näiteid, kus mõnes retseptis on sinna taotud liha “aukudesse” seda küüslaugu-sibula putru soovitatud varemgi panna.

Vabandust, ma ei aja restseptiraamatus näpuga järge. Olen ilma selletagi selle peale tulnud, et liha võib purustatud sibula-küüslaugu seguga maitsestada soovi korral. Ja siis võib sinna ka veel tšillikauna lisada. Või ingverit. Viimase kahega ole ettevaatlik, nendega tulemus üsna terav, nii et ära väga palju kasuta.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 19.06 13:05; 20.06 22:01; 20.06 22:04; 21.06 10:55;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Viimase kahega ole ettevaatlik, nendega tulemus üsna terav, nii et ära väga palju kasuta.

Ingver ja ettevaatlik?
Just paar päeva tagasi tegin vietnami kana, kuhu läks ca 15cm ingverit. (500g filee kohta)
Ja üks terve tsillikaun.
Ei olnud üldse terav.

Sest ingver oli nagu ta ikka on ja meil müüdav tsillipipar on tegelikult nagu punane paprika.
Ja otse loomulikult ma olen juba ammu loobunud tsillist mingite seemnete/sisu väljapuhastamisest, sest nii Rimis, kui Balti Jaama või Mustamäe turul müüdavad tsillid on ülilahjad.
Nende rookimine enne tükeldamist võrduks jalgratta rataste eemaldamisega enne sõitmist.

Kust sa seda “teravat” tsillit saad? Ise kasvatad?

0
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt 06.06 16:50; 07.06 09:34; 07.06 19:25; 07.06 20:18; 08.06 15:51; 08.06 17:45; 08.06 17:55; 15.06 09:39; 20.06 11:37; 21.06 08:44; 21.06 12:17;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Ja otse loomulikult ma olen juba ammu loobunud tsillist mingite seemnete/sisu väljapuhastamisest, sest nii Rimis, kui Balti Jaama või Mustamäe turul müüdavad tsillid on ülilahjad. Nende rookimine enne tükeldamist võrduks jalgratta rataste eemaldamisega enne sõitmist. Kust sa seda “teravat” tsillit saad? Ise kasvatad?

Just, ise kasvatan 🙂 Ja kasutan ka koos seemnetega. JA ma tõesti väga teravat ei armasta, vahel ikka on õnnestunud tšilliga teravus minu jaoks üle võlli keerata.

Ja ingveri kohta on terav ehk vale sõna jah, aga ta maitse on kuidagi intensiivne, seega mina olen seda kasutades ettevaatlik. Natuke annab maitsele huvitava nüansi juurde. Aga kui palju panna, ei ole enam hea. Maitseasi loomulikult.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 19.06 13:05; 20.06 22:01; 20.06 22:04; 21.06 10:55;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Just, ise kasvatan ???? Ja kasutan ka koos seemnetega.

Seda ma kahtlustasin.
Et tuleb ise, kasvõi aknalaua peal, kasvatada. Sel aastal olen küll vist kahjuks lootusetult hiljaks jäänud.

Ma olen paar aastat tagasi jalopeno`t ise kodus kasvatanud.
Seemnest (päritolu: keskturg, mingi putka) tuli enamus üles, õitses nagu hull, kasvas nagu hull, vilja kandis ka nagu hull.
Aga maitse ei olnud üldse õige.
See, mis nad seal Kadrioru trammi lõpp-peatuses Mehhiko restos juustu ja singiga pakuvad, oli/on palju parem.
Minu oma ei olnud ligilähedanegi, pigem oli vastikult soolane ja lausa ebameeldivalt kibe.

Ei teagi, kas peab tõesti ebay kaudu Inglismaalt tšilli seemet tellima?
Ei maksa nad seal suurt midagi, aga kas on ikka nii “hot” nagu reklaamitakse?

PS. Maxima ingver on täielik kuivanud pa.sk, Rimi oma on seevastu praegu väga ok. Pisut mullane ka, juurikas ju.
Aga lausa pritsib, kui noaga lõigud.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt 06.06 16:50; 07.06 09:34; 07.06 19:25; 07.06 20:18; 08.06 15:51; 08.06 17:45; 08.06 17:55; 15.06 09:39; 20.06 11:37; 21.06 08:44; 21.06 12:17;
To report this post you need to login first.
Näitan 5 postitust - vahemik 31 kuni 35 (kokku 35 )


Esileht Kodunurk Tegin täna esimest korda sibula-küüslaugu “putru”