Pakendil ilus küps liha ja kui ma nüüd tahtsin soojendama ja sööma hakata, selgus, et karbis on jummalat toores liha.
Karbi tagaküljel on kirjas: Kuumtöödelda vähemalt +72 °C-ni (lugesin poes seda)
ja nüüd näen, et allpool on praadida pannil 12-15 min
või
küpsetada ahjus 160 °C 40 min.
Mida see 72 kraadini kuumutamine peab tähendama??
Kui ma oleksingi toore liha fanaatik, siis seda kõõluseid täis ollust (siga vist vinge laulukõri olnud), mida lõigatagi raske, ma küll närida ei suudaks.
Ei saa aru, mis sinu probleem on. Keset karpi on märk, küpsetada 160 kraadi juures. Et sa ise ei tutvu, mis sa endale kokku ostad, pole küll teiste süü.
Kas sa oled eile sündinud? Valdavalt on toorvorstide ja lihade pakendil alati küpsetatud toote pilt! Ja sealiha sisetemperatuur peabki olema miinimum 72 kraadi ehk läbiküpsenud ja mitte roosa, kui ei taha keeritsussi saada.
Ja edasiseks eluks tarkusetera- enamus neid tooreid marinaadis vms karbilihasid pole ostmist väärt.
Su enda topitud lingil on ikka küll 🙂 Võiks arvata, et tootja enda link on kõige asjakohasem ja seal on küll 160 suur silt otse keset pakendit. Üllatus-üllatus. Ja küpsetuskarbis on kaks korda mainitud.
Selveri ja Prisma linkidel on kas vana plastpakend vms ja ühes kohas oli lausa eraldi kirjas, et toode vajab kuumtöötlemist. No enam selgemini ei saa. Sa ikka ise ostad pimesi asju kokku, ilma et ettekujutust omaks, millega on tegu.
Ikka sina oled kuu pealt kukkunud. Ja et sa teed selle peale veel teema Perekooli, et oma lollust niimoodi demonstreerida, see on ikka tase.
Lõdvestu, Jälkur! Mul liha varsti küps, aga sina pead siin ikka ainult võõraid inimesi järama.
+1
-21
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu
05.01.2023 21:29
Head isu ja ole nüüd palun edasi vait, kui suu on täis. Natuke hale ka vaadata, kuidas sa ainukesena omale plusse paned ja vastajatele miinuseid 🙂 arvad, et keegi aru ei saa?
Loomulikult peab see pakendi pilt toote VALMISKUJU näitama 🙂 Iga normintellektiga inimene saab sellest tootest aru, et tegu on poolfabrikaadiga. Pihve soojendamiseks otsi teisest letist!
Head isu ja ole nüüd palun edasi vait, kui suu on täis. Natuke hale ka vaadata, kuidas sa ainukesena omale plusse paned ja vastajatele miinuseid ???? arvad, et keegi aru ei saa?
Ei, mina ei käi lasteaias ja ei jaga mingeid märke. Jätka rõõmsalt oma mitme kontoga, see su ainus elusisu ongi.
See tähendab, et liha sisetemperatuur peab olema vähemalt 72 kraadi. Mis sina siis mõtlesid, mis see peaks tähendama?
Kuidas ma nende õhukeste tükkide sisetemperatuuri tuvastama peaksin?
Selleks on olemas lihatermomeetee, kui nii pedantne soovid olla. Aga tasub ikka poes tutvuda, mida ostad, kuidas valmistada jne – et kas ikka soovid seda toodet
Ikka sina oled kuu pealt kukkunud. Ja et sa teed selle peale veel teema Perekooli, et oma lollust niimoodi demonstreerida, see on ikka tase.
Lõdvestu, Jälkur! Mul liha varsti küps, aga sina pead siin ikka ainult võõraid inimesi järama.
Sina oledki see rõve jälkur, kes teisi pidevalt sildistab. Nüüd sai teadlikumaks, milline inimene teisi jälkuriks sõimab erinevates teemades… Nii loll annab ikka olla! Masendav kuju.
Kas see teemaalgataja on sama, kes ükspäev vahutas, et mingid käbipallid olid postis halvasti pakitud? Ja muud imelikud teemad? Nüüd näeb esimest korda elus küpsetamist vajavat liha. Kas see on see vaimse häirega naisterahvas, siis oleks arusaadav, aga muidu on ka selliseid inimesi olemas? Ja iga elus ettetuleva probleemi korral ta ei küsi näiteks nõu oma perekonnalt, kui enda pea ei jaga, vaid tuleb siia teemat tegema?
Head isu ja ole nüüd palun edasi vait, kui suu on täis. Natuke hale ka vaadata, kuidas sa ainukesena omale plusse paned ja vastajatele miinuseid ???? arvad, et keegi aru ei saa?
Ja kordan- need lihad on tavaliselt rõvedad.
Mul tekkis nüüd eriline ise selle M&M kooreklopsi järgi just 🙂
Peab poodi minema!