Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad mai 2023

Näitan 11 postitust - vahemik 31 kuni 41 (kokku 41 )

Teema: Triibupüüdjad mai 2023

Postitas:
Kägu

Hehh, käisin poest läbi täna ja ostsin tundlikuma testi, tegin koju jõudes kohe ära ja õrn triip olemas 🥳 Okkk, see läks nüüd küll kiiresti, polnud arvestanud päris nii eduka viljastumisega.. mul juuni alguses üks suurem hambaarsti külastus plaanis, loodan et kannatab teha ikka 😬

Ko

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niii äge! Juhuuu 🥳

JTN

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina alustan igatahes uut kuud, kuna tänane hommik algas punastega 🙂

kõigile triipe!

B

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Tegin eile testi ja negatiivne, täna hommikul määris juba veidi. Oijah, kurb😢 Liigun siis edasi järgmisse kuusse, kuues kuu proovimist…

K

0
0
Please wait...

Postitas:
mannatera

Viimane “loomulik” tsükkel hakkab lõppema. Duphastoni võtmise lõpetasin ja tegin rasedustesti. Negatiivne. Nüüd päevi ootamas ja siis alustame IUI tsükliga!!!

Mannatera

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna cd11 ja peaks vist ov testid ära ostma 🙂

Palju önne köigile, kel triibud käes!

C.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hommikust!
täna dpo9, enesetunne on suhteliselt nigel. Ma ei tea kas olen mingi viiruse endale külge saanud või siis peast soe ning seostan kõike oletatava rasedusega. Testi veel teha pole mõtet, nagu ma aru olen saanud siis testida alates dpo10? Jah? Või kuidas teil kogemused näitavad?
Homme vist teen testi kuigi lootused pole väga suured, et see veel midagi näitaks.
Isenesest mul alaselg ja alakõht annavad tunda, mis pole mu jaoks tavapärane. Enamasti enne päevi pole mul tunnetki, et päevad hakkavad.

Kuidas teil läheb?

JTN

+2
0
Please wait...

Postitas:
plx28

Paistab et triibik, üritan reedel või esmaspäeval löögile saada ja verevedeldajad peale. Rasedus nr 6, loodetavasti võlume laps nr 3 välja.

Plx28

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See kuu kindlasti ei õnnestu. Aga püüame edasi. Ehk uuel kuul tulevad triipud🙈.Kes seda teab kui kiiresti jääb alles võtsin plaastrid ära punased olid ära nüüd peaks arvatavasti ovulatsioon hakkama.

Minu poolt õnnitlused kes said triipud😊🩵

Mammu

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere kõigile.

Pole küll päris triibupüüdja ,aga tunnen ,et vist vaja mõnda aega siin ridades olla 🙈.

Viimased päevad oli 16.04 ,tsükkel 30päeva – siiani tsükkel väga korrapärane ja täpne  olnud.  Nüüd aga ,mida pole on punased – olen teinud ühe 25se rasedustest ja see oli negatiivne. Igapäevaselt aga kõht pakitseb nagu kohe kohe hakkaks… voolus on suurenenud ja kui tavaliselt nädal enne pp lähevad rinnad valusaks ,siis nüüd seda pole .  Ei teagi mida arvata !

Ootan veel veidi ja teen kordustesti millalgi.

Elen välismaal , päikest!

N 36 M36

0
0
Please wait...

Postitas:
plx28

Kahjuks jäi õnn üürikeseks ja 4+5 kinnitust saanud rasedus katkes 5+1. Ootame, hingame, mõtleme ja proovime hiljem korra viljatusravi keskuse abiga uuesti. Võib-olla tahab ka see tibu tähtajaks 12. mai nagu kaks esimest 🙁

Kallistused ja pöidlad pihta kõigile triibulistele!

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 31 kuni 41 (kokku 41 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Triibupüüdjad mai 2023