Teema: Triibupüüdjad mai 2023
Hehh, käisin poest läbi täna ja ostsin tundlikuma testi, tegin koju jõudes kohe ära ja õrn triip olemas 🥳 Okkk, see läks nüüd küll kiiresti, polnud arvestanud päris nii eduka viljastumisega.. mul juuni alguses üks suurem hambaarsti külastus plaanis, loodan et kannatab teha ikka 😬
Ko
Mina alustan igatahes uut kuud, kuna tänane hommik algas punastega 🙂
kõigile triipe!
B
Hei
Tegin eile testi ja negatiivne, täna hommikul määris juba veidi. Oijah, kurb😢 Liigun siis edasi järgmisse kuusse, kuues kuu proovimist…
K
Viimane “loomulik” tsükkel hakkab lõppema. Duphastoni võtmise lõpetasin ja tegin rasedustesti. Negatiivne. Nüüd päevi ootamas ja siis alustame IUI tsükliga!!!
Mannatera
Minul täna cd11 ja peaks vist ov testid ära ostma 🙂
Palju önne köigile, kel triibud käes!
C.
Hommikust!
täna dpo9, enesetunne on suhteliselt nigel. Ma ei tea kas olen mingi viiruse endale külge saanud või siis peast soe ning seostan kõike oletatava rasedusega. Testi veel teha pole mõtet, nagu ma aru olen saanud siis testida alates dpo10? Jah? Või kuidas teil kogemused näitavad?
Homme vist teen testi kuigi lootused pole väga suured, et see veel midagi näitaks.
Isenesest mul alaselg ja alakõht annavad tunda, mis pole mu jaoks tavapärane. Enamasti enne päevi pole mul tunnetki, et päevad hakkavad.
Kuidas teil läheb?
JTN
Paistab et triibik, üritan reedel või esmaspäeval löögile saada ja verevedeldajad peale. Rasedus nr 6, loodetavasti võlume laps nr 3 välja.
Plx28
See kuu kindlasti ei õnnestu. Aga püüame edasi. Ehk uuel kuul tulevad triipud🙈.Kes seda teab kui kiiresti jääb alles võtsin plaastrid ära punased olid ära nüüd peaks arvatavasti ovulatsioon hakkama.
Minu poolt õnnitlused kes said triipud😊🩵
Mammu
Tere kõigile.
Pole küll päris triibupüüdja ,aga tunnen ,et vist vaja mõnda aega siin ridades olla 🙈.
Viimased päevad oli 16.04 ,tsükkel 30päeva – siiani tsükkel väga korrapärane ja täpne olnud. Nüüd aga ,mida pole on punased – olen teinud ühe 25se rasedustest ja see oli negatiivne. Igapäevaselt aga kõht pakitseb nagu kohe kohe hakkaks… voolus on suurenenud ja kui tavaliselt nädal enne pp lähevad rinnad valusaks ,siis nüüd seda pole . Ei teagi mida arvata !
Ootan veel veidi ja teen kordustesti millalgi.
Elen välismaal , päikest!
N 36 M36
Kahjuks jäi õnn üürikeseks ja 4+5 kinnitust saanud rasedus katkes 5+1. Ootame, hingame, mõtleme ja proovime hiljem korra viljatusravi keskuse abiga uuesti. Võib-olla tahab ka see tibu tähtajaks 12. mai nagu kaks esimest 🙁
Kallistused ja pöidlad pihta kõigile triibulistele!
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.