Mul vahepeal undas ka magamistoas miski. St mina algul arvasin, et keegi idikas pargib suure rekka maja otsa garaažide ette ja jätab selle tööle. Kuni ühel hommikul see pull oli kestnud juba tükimat aega ja ma paiskusin suure vihaga voodist välja ja akna peale, et ma nüüd alles ütlen sellele tüübile, mis ma tast arvan. Ja mis te mõtlete – seal polnud mitte ühtegi autot. Siis sain aru, et kõrvalkorteri peal asuvas korteris töötab pesumasin ja kuna nende korterite vannitoad on täpselt minu voodipäitsis, siis kostiski see undamine diagonaalselt alla, niiet mul kõik voodi värises. No muidugi ma ei läinud siis enam midagi ütlema – täitsa normaalne heli, aga vat, kui ei tea, siis ajab hulluks küll.
Teine juhus oli kolleegil (teises majas), kes väitis, et peale seda, kui neile uued radiaatorid pandi (vist kauglugevad), on pidevalt just selline madal bassihäälne heli ja vibratsioon. Ja teha vist ei annagi midagi. Samas meil on ka uued kauglugevad radikad, aga vähemasti minul ei unda enam miski, ei seinas ega seina taga (ega peas, irw).
Seega kahtlustaksin ka kas radiaatoreid või ventilaatorit, sest pesumasin ja kuivati ja muud sellised asjad ei unda hommikust õhtuni.