Mina jällegi olen täiesti kindel, et teemaalgataja on justnimelt Kady ise ja kuna ta sai aru, et kerjamine ei õnnestu, siis üritas oma nahka päästa. Kirjastiili oskab iga inimene vastavalt vajadusele muuta. Töötasin kunagi Kadyga koos (enne seda, kui ta inimesi petma hakkas) ja siis üritas ta tööandjalt matusetoetust välja petta valetades oma ema surnuks, kes oli täiesti elus.
Vastupidi, mulle tundub, et ta on selleks liiga rumal, et oskaks oma kirjapilti moonutada.
Loe nüüd hoolega teemaalgatust. Näiteks, vaata, kuhu on pandud kirjavahemärgid. Ja siis loe neid postitusi, kus kirjutab väidetav Kady Kolk. Keskmisest rumalam inimene ei oska kindlasti niimoodi jälgi segada.
Kes on harjunud jätma kirjavahemärgi ette tühiku või kes ei jäta kirjavahemärkide vahele tühikuid, see ei ole võimeline teises kommentaaris kirjutama korrektset.
Viimasel ajal on siin möllanud üks kägu, kes ei suutnud ka pika õpetamise peale aru saada, kuidas tuleb kirjvahemärke panna. Vaevalt, et see Kadygi on võimeline ühes kommentaaris õigesti kirjutama ja teises valesti.
See, et Kady Kolk on pettur, selle vastu ei vaidle muidugi keegi. Praegu on aga pigem nii, et keegi teeb siin tema kulul halba nalja.