Abiellusin hästi noorena, seega seda seksuaalselt aktiivset vallalise aega oli väga lühidalt. Üks nädal. Kaotasin laupäeval poisile, kellega käisin juba enne seda 4 aastat rhk alates lapsepõlvest, süütuse. Siis ta pettis mind pühapäeval ja mina noore ja lollina “tegin talle tagasi” teise poisiga esmaspäeval. Ja siis kolmas noormees, kes oli minusse salaja juba lapsepõlvest armunud oli, saades teada, et ma olen vaba, viis mind välja teisipäeval ja ma magasin temaga reedel 🙂 Kokkuvõttes nädala jooksul kolm partnerit 🙂 ja siis kolmandalt noormehelt nädala pärast abieluettepanek ja 2 kuu pärast olid pulmad. Olin siis 16. Abielu jäi kestma, lisan, kuigi seda ei küsitud. Käisin koolis 10. klassi lõpunädalatel ja 11. klassis abielunaisena, kelle abikaasa õppis paralleelklassis.
12-aastasena juba oma peika, kellega 4 aastat käisite? Sul mitte ainult seda vallalise aega ei olnud lühidalt, vaid ka lapsepõlve..12-aastane on ju alles laps.
Jah, nagu need peikad-prutad tolles vanuses on. Kelle alati esimesena oma rahvatepallivõistkonda valisid ja kellega koos koolist tulid ja kelle sünnipäevadele alati kutsuti, kellele andsid maha kirjutada ja kellest kõik teadsid, et see on selle pruut. Isegi ei narritud, sest kõik teadsid. Meie konkreetselt suudlemiseni jõudsime ka alles 15selt ja eks see rohkem selline hammaste kolksutamine oli.
Tegelikult on selliseid paare ju algkoolid ka täis. Oi, lasteaiaski oli meil mitmeid paare, kes “käisid” ja arutasid liivakastis, kuidas nad suureks saades abielluvad, sest siis on hea lähedal koos mänguväljakul käia ja teisel on nii ilusad traksidega püksid ja kollane kühvel.
Loomulikult polnud varateismelisena selles mingit selles tavamõttes seksuaalsust.
Aga tead seesama vana lugu, et kes kelle koolikotti kannab ja kellega kartulivõtule sõitvas bussis võileiba jagab. Ma usun, et selline peika oli mul esimeses-teises-kolmandas klassis ka, aga ma ei suutnud kuidagi otsustada, kas pigem Meeelis, sest tal oli nii tore koer või pigem Kalle, sest tema ema tegi pannkooki.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 11.02 13:21; 11.02 20:17; 13.02 13:33;