Minul saab peagi aasta täis visiitsuhtes olemist. Ei plaani ka kooselu, sest mõlemal on lapsed ja neil on oma koolid-trennid-sõbrad. Väike distants on ka meie vahel, päris samas kohas ei ela, seega suuremat elumuutust praegu ei tahagi, laste pärast oleks see liiga tülikas. Kohtume 2-3 korda nädalas, käime üksteise juures, kinos, teatris, spaas, reisimas. Kuidagi väga mõnus on nii, meie vahel on usaldus ka ja armukadeduse probleeme ei ole. Vahel on minulgi veidi kripeldanud, aga ma pole selleks muud põhjust leidnud, kui ainult ühiskonna arvamus, justkui visiitsuhe pole ikka päris ōige, et inimesed ikka peaks koos elama. Samas ise tunnen ennast selles suhtes hästi ja kuna olen introvert, siis naudin ka üksi olemist. Meespool on samuti introvert ja vajab omaette olemist. Samas oleme ainult telefonikõne kaugusel, tean et ta on alati olemas, kui vaja.
Miks üldse peab tänapäeval koos elama, kui otsest vajadust pole. Naudi hetke ja küll elu läheb nii nagu minema peab.
Sest paljudel on SOOV olla armastatud inimesega koos, ühises kodus, mõistad?
Sina elaksid koos ainult vajadusest?
Ühine kodus toimetamine, ühised pisiasjad päeva jooksul.
Ja no majanduslikus mõttes, te makaste kahe peale kahte kapitaalset elamist, kulud topelt. Miks? Kui teineteist armastate ja pidevalt teineteisega olla soovite?
Minu jaoks on perekond siiski kooselu või siis nimetan meest oma boyfriendiks, ta pole mu pereliige. Visiitsuhe on boyfriend, mitte su mees.
Eriti arusaamatu termin on minu jaoks visiitabielu. Kõik on fine, kõik ei pea elama suhtes, aga siis ärge nimetage seda valede nimedega.