Esileht Rasestumine ja lapse ootamine Juuni triibupüüdjad 2019 Vastus teemale: Juuni triibupüüdjad 2019

Postitas:

Tere!

Naised-naised, pean jagama Teiega oma häid uudiseid. Ei, need ei ole triibu-uudised, aga need on head uudised pürgimaks triipudeni.

Saime teada mehe esmaspäeval antud sperma-analüüsi tulemised. Nagu ma olen siin ka varem kirjutanud, siis eelmise aasta andmed olid väga nutused – mehel oli ainult 1% terveid spermatosoide. Täna terve hommikul palvetasin Jumala poole, et palun, kasvõi 0,5% tervete spermatosoidide kasvu oleks meie jaoks juba mingigi liikumine paremuse suunas.

Helistasime siis laborisse ja kuigi meile öeldi, et tulemused ei ole endiselt korras, siis saime teada, et tervete seemnerakkude arv on tõusnud vahepeal 3%-ni. Milline võit meie jaoks!

See number on meie jaoks väga oluline, sest oleme viimastel kuudel teinud ise oma elus väga palju olulisi muutusi, et protsent kasvaks. Panen selle kahe asja arvele ja ei teagi, kumb olulisem on.

1. Võõrutasime meest saunades ja vannidest, millest ta oli nö sõltuvuses (s.t. et käis pea-aegu iga päev kas saunas v vannis – nii tihti ei tohi!). Võõrutus on kestnud 1,5 kuud! Arvestades asjaolu, et mehe sperma vahetub välja 3 kuuga, siis loodame selle koha pealt veel tulemuste paranemist.

2. Vitamiinin Man Conception+. Neid on ta võtnud nüüd 2,5 kuud. Kuna samuti kolm kuud ei ole veel täis, mil mehe sperma välja vahetub täielikult, siis on ka siit lootust veel protsenti kasvatada.

Loomulikuks viljastumiseks on vajalik vähemalt 4% terveid seemnerakke, seega võtame nüüd järgmiste kuude selgeks eesmärgiks jätkata vitamiinidega, saunade-vannide vältimisega ning palju saab ära teha veel piisava une tagamise ja õige toitumise valdkonnas (nendes kahes on kindlasti meil puudujääke veel hetkel). Mees paneb nüüd omale uuesti Dr Pommi juurde aja kirja ja ehk saame uuesti minna toetava tabletiravi peale (aasta tagasi sellega üritasime, aga jätsime teatud põhjusel pooleli). Igal juhul tõusev tervete seemnerakkude % teeb lihtsalt meele nii rõõmsaks ja annab lootust.

Ise sooviksin nüüd ka ikkagi mingeid uuringuid saada. Mai kuus pani Dr Rass meid kohe IVF-le oktoobriks kirja ja ütles, et mind ei ole mõtet uurida, sest mehe näitajad on halvad ja ainult enne IVF-i teeme mulle uuringud. Aga samas, aeg ju jookseb ja kui loomulik viljastumine on võimalik juba alates 4%, siis see võib meil käes olla juba järgmine kuu. Mina tahaks küll, et mind uuritaks ja ravitaks ka, kui vaja. Seega mõtlengi nüüd, et panen vist ise uuesti aja tema juurde või läheme teise kliinikusse mehega, sest ka minu poolt võib olla ju mingi takistus, mida näiteks mõne ravikuuriga juba tervendada saab. Hetkel on lihtsalt tobe, et mind ei uurita ja ma ei tea midagi enda kohta, kas mul hormoonid korras või esineb kuskil põletikke vms. Viimased andmed on mu tavagünekoloogilt, kes midagi uuris aasta tagasi, aga näiteks PAP testi pole mulle juba 3 aastat tehtud ja aeg ju aina tiksub.

Liblikas

Imestan, et kuidas sinu mehel vastused nii ruttu käes???? meile öeldi, et sperma vastus tuleb ca 2 nädala jooksul, teised (veri, uriin) mõne päevaga????

Samas erilist vahet pole, peaasi et Teie mehe proovi korralikult
“ kasvatati” ja uuriti. Kui vastus nii kiire. ???? et on usaldusväärne? Pole sellise asjaga ise varem kokku puutunud, kui ka alles nüüd, seega oskavad kursis olnud rohkem infot jagada ehk.. kuulaks ka.
Ei mõtle miskit paha, vaid heapärast ikka???? siiralt.

Tore, kui asi parem ja lootust tekkis juurde, eks????

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.