Ma olen teinud Jamie Oliveri kokaraamatu järgi, aga mitet päris üks-ühele. Olen pannud nii, et kartulid-porgandid, apteegitill, kirsstomatid, paprika. roosmariin, sool, pipar, valge vein. Või, oliiviõli.
Mõnikord kui mulle tuleb külla taimetoitlasi, siis teen seda (ilma võita, igaksjuhuks). Veini asemel saab kasutada laimimahla, apelsinimahla.
Siin üks video, sellesarnaselt olen teinud ja see on maitsenud kõigile, ka lihasööjad kiidavad: https://www.youtube.com/watch?v=5vt83q7CNZY
Ja kui ainult kartuleid teha, siis soovitan proovida samuti JO õpetuse järgi:
https://www.youtube.com/watch?v=Pvb1Pt_ZVbU
Samuti ma olen teinud küpsetuskotis, siis panen ka natuke valget veini juurde. ja võid.
Aga enamasti ma teen lihtsalt koos lihaga, lükkan korraga ahju kas sealiha või linnulihaga, vedeliku lisan hiljem (vesi kindlasti kuumana keedukannust peale). kõige lõpus olen lisanud ka vahukoort, oleneb, mis lihaga ja mida ma teen.