Antud abielupaari olukorras oleksin ma ainukesena nõus suhtes olema selle meespoolega, sest tundub, et tema on hea inimene, kes abiellus selleks, et kellelegi turvatunnet pakkuda ja teda aidata. Tema käes on ju jäme ots.
Teemaalgatajaga ma kindlasti kohe suhet luua ei taha ja põhjuseks pole mitte see, et ta oleks abielus vaid hoopis see, et ta on selgrootu tüüp, kes ei saa oma eluga hakkama vaid vajab mingeid “sponsorlpeingut”, milleks antud juhul see abieluleping on. Ning majanduslikult ei oska ta absoluudselt mõelda, mis on minu meelest partnerlussuhete puhul väga oluline… Su “abikaasa” on küll praegu rikas, aga rahal on mailmas kombeks enda asukohta vahel ootamatult ümber jagada. Summad ei ole pruugi jääda konstantseks ja sa panustad sellele liigselt. Tõesti, mis juhutb siis, kuisu “abikaasa” ärid kärbuvad? Sina oled osa vastutusest, sest nagu tekstist läbi imbub, siis mingit varalepingut teil pole… Lisaks pole anine võimeline iseendagi eest vastutama, rääkimata (potentsiaalselt) minu eest või minuga KOOS.
Jah, teemaalgatajaga ehk seksida sobiks, aga muuks küll ei tundu kõlbavat.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 19.08 10:41; 20.08 12:10;