Kui kõrged on teie standardid kaaslase osas?
Mees peaks olema laia silma ringiga, lahtiste kätega, pikakasvuline ja mitte omama suurt kärgperet – kuna enda lapsed on suured ja eksmeest pildil pole, siis tahaksin enam-vähem samadel tingimustel kaaslast, et saaksime teineteisega koos olla, ilma selleta, et NV on kellegi lapsed pidevalt askeldamas ümberringi. Samas ei tähenda see seda, et kui lapsed isa vajavad vms, siis ma peaksin kuidagi tähtsam olema.
Seksuaalne klapp kindlasti ja emotsionaalselt samas seisus st eluvaated peaksid olema meil ühesugused: et abielu, kooselu ja ühised lapsed laual pole.
Me mõlemad praeguse partneriga visiitsuhtes olnud ligi kaks aastat ja igapäevaselt ei suhtle (ülepäeva helistame ja kirjutame) ja nädalas on üks-kaks pikka koosolemist, siis minu jaoks töötab väga hästi. Saame täielikult üksteisele keskenduda, käime koos väikestel trippidel, oleme kas tema või minu juures, räägime, kokkame jms – väga mõnus sedasi suhelda.
Töötame mõlemad väga palju ja kohtumised on meie jaoks äärmiselt lõõgastavad ja värksendavad.