Mina tulen perest, kus ema suri, kui alles väike olin, kasvasin üles isaga. Ma ei tea kas see midgai määrab, ma ei tea kas emad räägivad oma tütardele midagi seksuaalsusest või kas kõik emad seda teevad. Või on see miski, mis pigem on intuitiivne ja tuleb iseenesest.
Minu jaoks on alati olnud probleemiks seksist rääkimine, elundite nimetamine jne.
Samuti pole ma ennast iial seksima asudes v vahekorda astudes “kirest hullunult unustanud” ehk siis tegutsenud seksuaalses eufoorias, unustades muu. Enamasti olen pinges ja muretsen üldse selle pärast, kas mu rinnad v tagumik vms üldse näeb hea välja.
Orgasimi pole kunagi ühegi mehega saanud (ainult masturbeerides), alati olen teeselnud.
Kõik need soovitused ja saated ja info veebis ja arutlused seksi teemadel on mu jaoks piinlikud ja jäledad. Viimaks selle kõige tulemusena ja kuna mehest läksin ka ammu lahku, olen seksist üldse loobunud (nüüdsest 10 aastat).
Miks ma kirjutan? Ma tahaks uskuda, et on teisi minusuguseid, kellega mõtteid vahetada just sel teemal, et mis siis minuga valesti on, et ma oma keha ja alastust häbenen, seksi ei naudi ja kogu see asi tundub mulle jäle?
ei ole siin midagi erakordset, suhteliselt levinud mure. lihtsalt sellest ei räägita, populaarne on olla seksikas, kiimas. reaalselt on inimeste seksuaalsus ongi väga erinev ja ka mehed ei saa alati orgasmi kui nö lahti läheb.
seksuaalsus algab tõesti peast ja lapsepõlvest. hormoonidest ja ka sellest kuna ja mis kujul sa seksist teada said. ja muutub nii heaks, kui palju sa suudad ennast partnerile avada. nagu ma aru saan, sa ei ole kunagi ühelegi mehele ennast täielikult avanud, masturbeerinud temaga koos, ja see on ilmselt ka põhjus miks suhted ei püsinud.
nüüd juba hormoonid vaibuvad ja ilmselt enam ei olegi vajadust midagi parandada. kui see huvi oleks sul varem olnud, siis oleks pidaud alustama seksusaaltervise psühholoogist, ja ta oleks aidanud sul ennast mehele avada. kui sellele oleks järgnenud selline nauding mida sa pole kunagi varem kogenud, siis oleks sinu seksiisu ilmselgelt taevani lennanud