Teemaalgataja ilmselgelt on siis lastega 100% kodune, ja mees on 100% tööl. Vajalikud asjad elus kaetud, üks toob raha ja teine kasvatab peret ja hoiab kodu. Noh, selline isa on ikka parem kui pühapäevaisa, midagi ta lastega ikka teeb, kasvõi nädalavahetusel (ja kui lapsed väikesed, ei ole sugugi vähe neid “ma ei oska titega midagi peale hakata, kui juba suurem, küll ma siis tegelen”-isasid (mõni muidugi ei hakkagi kunagi tegelema)).
Kui naine käiks tööl, peaks mees samavõrra vähem töötama, et keegi kodus oleks. Kas naine ka mehega samaväärse palga tööb võrreldes ajakuluga, see on kahjuks palgalõhe teema.
Olin TA sarnane kodune ema kolme lapsega ca 7a, kui tööle läksin, siis pidi mees hakkama rohkem lastega tegelema, kuna enne oligi nii, et tema sai rahus tööd teha, sest mina vastutasin ja tegelesin lastega. Nüüd saan mina rahus tööd teha, sest mehel on vabam graafik ja tema viib-toob lapsi rohkem/teeb süüa/käib trennides, mida ta varem üldse ei pidanud tegema. Suuremate lastega saavad mõlemad juba 100% töötada (koroona üks hea asi oli kodutöö võimalikkus paljudele).