Mul on samuti suur ülekaal ja rasvumus ning perearst rääkis bariaatriast või sellest ravimist. Pole kumbagi valinud. Mõlema variandi puhul takistavad selle kasuks otsustamast võimalikud tüsistused, kõrvaltoimed. Ma läksin hoopis figuurisõpradesse ning olen 2 nädalaga kaalu kaotanud pea 3kg. Hakkasin igapäev sööma kindlalt 3x päevas, lisaks 2 vahepala ning samuti jälgin, et jooksin vähemalt 1,5l vett päevas. Varem ma hommikust ei söönud, tööl võtsin tassi kohvi (ei söönud) ning lõunasöök oli 13:00. Tööl olles rohkem ei söönud, vahel magusat, kui keegi pakkus. Õhtusöök oli õhtul umbes 20:00 paiku ning kuna olin suht öise eluviisiga, siis tihti kella 23:00 paiku teleri ees näksisin midagi või sõin jäätist
Alguses oli mul raske sundida ennast hommikul sööma. Kuid nüüd kolmas nädal ning olen juba harjunud, kõht on juba ärgates tühi, samas on huvitav see, et õhtul uni tuleb varem ehk unetus on ka vähenenud korrapärase söömisega.
Praegu ma ei näe, et peaksin ravimit võtma(süstima) hakkama. See muidugi ei tähenda, et see ei või muutuda. Kuna mul pole tegelikult ja varasemalt olnud nö nälga ja ohjeldamatut söögiisu, siis loodan ikka ilma hakkama saada. Olen koju ka rohkem puuvilju varunud, et kui ikka väga nälg tekib, võtan 1 banaani või õuna, pirni jne. Ka lihtsalt kurki, porgandit olen järanud, kuid need väga näljatunnet ära ei võta. Samas kui olen korralikult 3x päevas söönud koos vahepaladega, ei olegi viimasel nädalal näljatunnet tundnudki.
Mind huvitab, et kas need, kes on enne erinevaid dieete, toitumiskavasid proovinud,kas kaal ei langenud seetõttu, et ei suutnud kavast kinni hoida nö näljatunde tõttu või vaatamata toitumiskavale kaal ei langenud? Ja nüüd ravim aitab näljatundega hakkama saada ehk söögiisu on vähenenud? Mul arst rääkis, et üks kõrvalmõju võib olla iiveldus ning seetõttu ma selle ravimi ka välistasin