Kas sa palun paneksid kirja ka, mida te sööte, et niimoodi igaüks omale sobival ajal toitu võtab? Supi soojendamist portsu kaupa ma kujutan ette, aga muude toitude puhul läheb tüütuks. Samas pole nt. külm pasta või puder ka kõige parem (minu arvates). Ehk mind väga huvitab kuidas selline söömine reaalselt korraldatud on.
Meil on see pea terve elu niimoodi toiminud, et igaüks sööb siis, kui ta parasjagu tahab. Lapsed tulid koolist ja läksid trennidesse eri aegadel, mida vanemaks said, seda rohkem ajad erinesid, tekkisid ka päris õhtused tegevused. Mees töötas (töötab siiani) niisuguse graafiku alusel, et iial polnud teada, mis kell koju jõuab või millal uuesti välja peab minema. Praegugi, kui lastel juba oma elamine, astuvad suvalisel ajal sisse ja saavad ikka süüa.
Toidu soojendamises pole küll midagi keerulist kunagi olnud.
Kui teeme multikeetjas, siis see toimib termosena ja toit püsib kuum paar-kolm tundi, siis on enamasti ka otsas. Kui lõunapaiku tehtud toit on õhtuks külmkappi kolinud, soojendab igaüks nagu tahab, kes pannil, kes potis, kes mikrokas. Nt mu mehele meeldib väga võiga läbi praetud kartuli- või kruubipuder, lapsed on alati armastanud kergelt pruunistatud kartuleid ja makarone, sellised toidud nad praevad soojaks. Liha või kala soojeneb ka pannil kaane all kiirelt üles, pajaroad potis, kaste pannakse vahel mikrosse, mõnikord laotakse praad taldrikule kokku ja soojendatakse korraga mikros, vahel tehakse kuumi võileibu. Kindlasti süüakse osa asju ka jahtunult, nt üks tütardest armastab külma šnitslit rohkem kui kuuma.
Multikeetjas soojendamine pole ka kunst, lihtsalt tõsta toit külmikust aparaati ja vajuta nuppu.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 04.12 11:28; 04.12 13:08; 04.12 13:52;